DIY Camper Vans

Du kan konvertera nästan alla van i en mycket funktionell husbil med ett fåtal väl genomtänkt tillägg. Genom att skapa en bekväm plats att sova, lägga lagring och applicera toning till dina fönster eller hänga gardiner du kan göra en mysig liten resa huset för dig och din familj. Du kan även göra din van dubbelt syfte genom att göra anpassningar som lätt kan tas bort för stadskörning. Saker du behöver
Skum eller 3/4 size madrass
gardintyg eller fönster toning
Klädstreck
3/4-tums skruvar
Lumber
Nails
Ratchet set
måttband
Storage containrar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort så många platser från baksidan av van som möjligt. Du kommer förmodligen att kunna göra detta utan verktyg, men behålla en spärrfunktion set till hands ifall du behöver skruva isär dem. Tänk på att alla passagerare du tänker ta kommer att behöva en sittplats med bälte. Som ett resultat, husbilar fungerar bäst för bostäder en till två personer, men kan potentiellt hus fyra, speciellt om två är barn.
2

bygga en plattform för att passa din madrass eller bit skum. Detta gör att du kan lagra din campingutrustning under sängen i plast baljor eller lådor mjölk. Räkna ut hur mycket spelrum du behöver under sängen för behållarna du väljer. Se till att plattformen är inte så mycket att du inte bekvämt kan sitta på den när madrassen tillsätts. Du kan göra en enkel plattform från 2-by-4s, eller investera tid och pengar på att göra ett mer professionellt utseende upp sängen. Överväga att göra plattformen lätt att ta isär, så att du kan byta ut sätena tillbaka och ta fler passagerare.
3

Bestäm om du vill hänga gardiner för fönstren eller tillämpa fönster toning. För bästa resultat anlita någon för att tona dina fönster, men DIY kit finns tillgängliga.
4

gardiner genom att mäta höjd och bredd på dina fönster. Låt tre inches av extra material på toppar och bottnar och två tum på sidorna. Hem sidorna med en symaskin. Vik toppar och bottnar över och sy dem, ger tillräckligt utrymme i den kanal som du skapar för att köra din klädstreck igenom.
5

knutar i ändarna på ditt klädstreck efter att du har kört det genom gardin kanaler. Skruven genom knutar och i det inre av din van att fästa gardinerna till den plats du vill ha dem. Se till att inte borra några hål i din van elektriska ledningar. Titta i din van bruksanvisning för ett kopplingsschema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87177.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.