Cherokee Keyless Remote Programming Instruktioner

Jeep är det bästa varumärket för nyttofordon i USA och runt om i världen, och en av deras storsäljare är Cherokee-modellen. Ett populärt inslag i Jeep Cherokee, som med många Jeep bilar, är det nyckellösa fjärrkontroll som möjliggör enkel åtkomst till låsen, bål, överfallslarm och automatiska starter av fordonet. Dessa fjärrkontroller kan köpas från återförsäljare med bilen, eller kan köpas separat från fordonsindustrin butiker och programmeras hemma. Förbereda programmera fjärrkontrollen

Samla startnyckeln för din Jeep Cherokee och eventuella Keyless fjärrkontroll som du planerar programmering. Stäng alla dörrar och fönster på din Jeep, inklusive stammen, och skriv in bilen och stänger dörren bakom dig. Med fjärrkontrollen i ena handen och din nyckel i den andra handen, sitta i förarsätet och sätter nyckeln i tändningslåset på din Cherokee.
Programmering

din nyckel i tändningen, hålla fjärrkontrollen i handen och vrida om nyckeln i tändningslåset två klick till höger, till "On" läge. Detta kommer att bli en hel klick från "Start" och bilen kommer att aktiveras men inte påslagen. Lås dörrarna i bilen genom att trycka på låsknappen på förarsidans dörr så fort du slår på bilen till "On." Nästa, sikta din Keyless fjärrkontroll till lampan i mitten av taket i ditt Cherokee och tryck och håll i fem till tio sekunder att låsa upp knappen på din fjärrkontroll.
Finishing programmeringssekvensen

Vid denna tid, bör dörrarna till ditt fordon svarar på fjärrkontrollen genom att låsa upp. Om det inte fungerar efter 10 sekunder, håll fjärrkontrollen riktad mot lampan och håll knappen igen för ytterligare 10 sekunder. Detta borde fungera och fjärrkontrollen kommer att programmeras. Du kan då vända dig tillbaka nyckeln till "Off", ta bort nyckeln, avslutar Cherokee och använda knapparna på fjärrkontrollen för att testa om programmering har arbetat och är klar att använda.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83305.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.