Hur man gör Shifter Knoppar i trä

När du anpassar din bil, skapa en handgjord trä shifter knopp ger karaktär och skönhet till inredningen. Eftersom du använder shifter ratten varje gång du kör din bil, får du njuta och uppskattar ditt arbete varje gång du kör. Överväg att använda en bit av särskild lövträ för detta projekt. Vissa människor har använt trä från ett träd i sin trädgård för att lägga speciell betydelse för ratten. Valnöt och ask fungerar bra och ser elegant när de är polerat upp. Saker du behöver
Hardwood
mätbord tejp
såg
Bandsåg
Peka-och-die set
Electric drill
Tabell bandslip
Sandpapper set med olika gryn
bets
mjuk trasa
Varnish mjuk pensel pensel
Visa fler instruktioner
1

Skruva den gamla shifter knopp och åtgärd bulten den var kopplad till så att du vet hur stor för att göra gängorna på din nya shifter knopp.
2

Använd en tabell för att såga lövträ i ett block som är höjd och bredd du önskar för den färdiga shifter knopp. Vänd blocket upp och ned. Sätt in rätt kranen från din kran-och-die set i din borrmaskin, och sjunker den in i skogen ca 1 tum. Om du vill att ratten sitta lägre, borra lite djupare.
3

Vänd blocket över och grovt skär den form du vill ha med en bandsåg. Använd en slipmaskin tabell bälte till slut forma ratten. Vredet bör passa bra i förarens hand. Eftersom ratten tar form, använd sandpapper av finare och finare grus, vilket jämnar ut träet och ger en raffinerad finish.
4

Stain träet genom att gnugga bets på den med en mjuk trasa. För en rikare färg, applicera flera lager av färg, väntar två till tre timmar mellan applikationer.
5

Applicera två lager lack till shifter ratten för att skydda den från oljor på din hand. Lacken appliceras med en mjuk pensel pensel och vänta minst sex timmar mellan skikten.
6

Skruva den nya trä shifter knopp på bulten i bilen, och se till att den är rätt placerad.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87634.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.