Hur man byter Front Bumper Cover Toyota

Byta främre stötfångarhöljet på din Toyota är en uppgift som du kan fylla i för att uppgradera utseendet på din bil. Detta kommer att kräva att ta bort plast clips och skruvar som används för att fästa den inre stötfångaren. Du kan också byta ut stötfångarhöljet när den är sprucken eller har skadats. Att lära sig att ersätta den främre stötfångarhöljet kommer du att kunna göra ändringar och fixa din bil i framtiden. Saker du behöver
Skruvmejsel
brytjärnet
Visa fler instruktioner Review bort Bumper Skal
1

Lokalisera de två skruvarna som håller fast den yttre stötfångarhöljet till ramen, inuti varje fender väl på framsidan av fordonet. Ta bort skruvarna från fender väl på ena sidan av fordonet. Ta bort skruvarna från andra fender väl.
2

Lokalisera de plastclips som ligger bakom sargen på grillen, om tillämpligt för din bil. Det bör finnas två clips på varje sida av surround och en i mitten. Smälla plastklämmorna ut med platt skruvmejsel.
3

Titta under främre stötfångarhöljet att hitta skruvarna som används för att säkra botten av locket till den inre stötfångaren. Ta bort alla skruvar som är under den främre stötfångarhöljet med skruvmejseln.
4

Undersök runt botten av framskärmen kåpan och leta efter några ytterligare skruvar som du kan ha missat. Ta dem med skruvmejseln.
5

Pry på ena sidan av stötfångarhöljet med spett för att skilja den från den inre stötfångaren. Upprepa detta steg på andra sidan av fordonet och därefter dra stötfångarhöljet bort från fordonet. Addera Installera nytt Bumper Skal
6

Fäst den nya stötfångarhöljet till det inre stötfångaren. Tryck på grillen surround att engagera plastclips.
7

in en skruv i skruvhålet i en av fender brunnar och dra åt den med skruvmejseln. Upprepa detta steg på den andra fender väl.
8

Säkra botten av nya stötfångarhöljet med skruvar. Sätt i en skruv i varje skruvhål och dra sedan åt dem med skruvmejseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.