Hur man installerar en 2006 Ford F150 Flowmaster avgassystem

Lägga till en Flowmaster avgassystem till din Ford F-150 kan förbättra den kraft och prestanda för din lastbil. Flowmaster avgassystem är större, vilket gör att mer luft komma ut från motorn. Detta gör det möjligt för motorn att köras svalare och mer effektivt. Flowmaster avgassystem ersätter även ljuddämparen för en djupare-tonas ljudet från ditt avgassystem. Dessa instruktioner gäller för installation av ett Flowmaster avgassystem till en V8 Ford F-150 lastbil. Saker du behöver
gängsmörja
Sawsall
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla avgaser från fordon från rubrikerna. Skär lager avgaser i sektioner med en sawsall för enkel borttagning.
2

Identifiera vilken typ av modell F-150 du har och längden på sängen genom att hänvisa till din instruktionsbok.

Billiga 3

Trimma inloppsröret vid behov med hjälp av en sawsall. Inloppsröret måste trimmas för de olika säng längderna 2006 F-150s hade. Om ditt fordon är en vanlig cab kort säng, måste du trimma 18 1/2 inches. Tolv inches måste trimmas om din bil är en supercab med en 5,5-fot säng. Sex inches måste trimmas om din bil är en supercrew modell med 5,5-fots säng. Du behöver inte skära inloppsröret för andra modeller.
4

Applicera en liten mängd antikärvningsmedel på gängorna på varje avgas klämma. Sprid gängsmörja runt gängorna med hjälp av ditt finger.
5

in 2 1/2-tums avgas klämma på den reducerade änden av inloppsröret. Den reducerade ände är den ände som har mindre diameter än resten av röret. Placera den reducerade änden på aktiemarknaden skorstenhuvuden röret och dra åt klämman muttern.
6

Sätt hängare till fabriken hängare bussningen och skjut inloppsröret genom hängaren så att hangaren håller den bakre änden av inloppsröret. Dra åt klämman med handen.
7

Slide annan klämma över änden av inloppsröret. Sätt i ena änden av ljuddämparen i änden av inloppsröret och dra åt klämman med handen.
8

Placera annan klämma på baksidan av ljuddämparen utloppsrör. Placera avgasröret i ljuddämparen exit röret och dra åt klämman handkraft. Kontrollera att avgasröret är installerad över bakaxeln på din F-150 lastbil.
9

Placera annan klämma på slutet av avgasröret och för in spetsen i avgasröret. Dra åt klämman med handkraft.
10

Gör nödvändiga justeringar av avgassystemet till linje avgaskomponenter upp. Dra åt klämmorna med en Ratchet och uttag börjar med fordonets front och arbetar på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84160.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.