Hur du ansluter en förstärkare till 2005 BMW 325i

För musikälskaren i dig, installera en förstärkare i din BMW 325i gör bilen mycket roligare att köra. Många konsumenter är nöjda med att betala andra för att göra detta för dem, men om det kostar inte passar budgeten, installera det själv. Den svåraste delen av denna uppgift gömmer trådarna professionellt. Kom ihåg, att ta genvägar på ett projekt som dessa resulterar i sorg senare. Köp några klipp för att passa rocker panel, eftersom de tenderar att gå sönder när du tar bort dem. Saker du behöver
Liten skiftnyckel
Strömkabel
WD40
Säkring linje
Säkring
Skruvmejsel
Variabel
hastighet drill plåtskruv

Visa fler instruktioner
1

Skriv ned den säkerhetskod för huvudenheten om tillämpligt. Koppla bort den negativa batterikabeln med en liten skiftnyckel.
2

Feed 5 och 8 meter kabeln genom ett av hålen i brandväggen inifrån bilen. Om andra ledningar är närvarande, att spraya WD40 på kabeln lindra genomtryckbar. Dra tråden från i motorrummet över batteriet området.
3

Montera en säkring linje så nära batteripolen som du kan, åtminstone inom 18 inches. Detta är för att skydda din bil från eventuella överspänningar orsaka skador på olika elektriska komponenter. Använd en säkring som matchar ampere att förstärkaren drar ur batteriet genom strömkabeln. Installera inte säkringen ännu.
4

bort kick panel och rocker panel med en skruvmejsel. Dra tillbaka mattan att placera nätkabeln under mattan. Upprepa denna process tills nätkabeln når fäste för förstärkaren.
5

Kör RCA-kablar och en remotekabel för att vrida förstärkaren från baksidan av huvudenheten under instrumentbrädan. Använd samma metod som strömkabeln, men kör dessa trådar på andra sidan av fordonet.
6

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren med en skruvmejsel och sedan köra dem till högtalarna. Håll dem på samma sida av bilen som RCA-kablar. Kom ihåg att koppla de positiva kablarna till de positiva kontakterna på högtalarna och de negativa ledningarna till den negativa terminalen. Terminalerna är oftast märkta, men om inte, är den större terminalen alltid positiva.
7

Hook den negativa kabeln till förstärkaren till chassit på bilen nära förstärkaren. Var säker på detta tråd är samma storlek som strömkabeln. Skrapa måla utanför området med en stålborste för jordledningen till god kontakt.
8

Säkra förstärkaren till bilen med självgängande skruvar. Sätt i säkringen i strömkabeln och anslut batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85424.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.