Hur man installerar JDM Krokar Tow

JDM är ett populärt märke av dragkrokar för användning på persondatorer bilar. Installera en JDM dragkrok på stötfångaren på bilen kan du bogsera bilen med ett andra fordon. Dragkroken fungerar tillsammans med en bogserlina spärren på dragfordonet, länka fordonen tillsammans och ger ett enkelt sätt för dig att flytta din bil till en annan plats. Installera en JDM dragkrok är en gör-det-själv bilprojekt som vem som helst kan göra över en helg med bara några grundläggande verktyg. Saker du behöver
rörtång
Bil jack Sida 2 Jack står
10mm insexnyckel
Måttband
Marker
Skyddsglasögon
Electric drill
½ ; tums borr
Tigersåg
Hylsnyckel
19mm socket
19mm ringnyckel
Visa fler instruktioner
förbereda bilen
1

Placera bilen för installation av JDM dragkrok. Parkera bilen på ett plant underlag och dra åt parkeringsbromsen. Använd en rörtång för att bryta sig loss alla muttrarna på båda framdäcken. Jack bilen upp till en höjd där det finns tillräckligt med utrymme för dig att lägga under bilen till jobbet. När bilen är tillräckligt hög, sätta en pallbock under varje axel och låsa står i läge.
2

bort däcken. De muttrarna kommer redan brutit sig loss innan palla upp bilen. Använd rörtång till slut att ta bort alla muttrarna. Ställ dem åt sidan för återanvändning senare. Med muttrarna bort, dra däcket bort av fordonet och ställ den åt sidan. Slutföra denna process för båda framdäcken att få tillgång till insidan av hjulhuset.
3

Ta bort den främre stötfångarhöljet. Titta inuti varje framhjul bra för två eller tre skruvar som håller fast stötfångarhöljet till resten av bilen. Du kommer att behöva använda en 10mm insexnyckel för att ta bort dessa skruvar. Lay under bilen för att lokalisera eventuella skruvar fördelade utmed nedre kanten av stötfångarhöljet och ta bort dessa med insexnyckel. På vissa bilar kan du också behöva öppna huven på bilen för att ta bort skruvarna från ovansidan av stötfångarhöljet. Med alla de borttagna skruvarna, kan stötfångarhöljet lyftas bort och ställ åt sidan.
4

Använd ett måttband för att hitta mitten av stötfångaren. Stötfångaren kommer att vara en lång bit av kvadratiska stålrör. Mät hela längden av stötfångaren och dividera med två, sedan mäta upp till den punkten och göra en markering. Håll JDM dragkrok under stötfångaren vid denna punkt. Blånorna krok kommer att ha två bulthål. Använd en markör för att spåra dessa hål på stötfångaren.
Montera dragkrok
5

Lay under bilen för att borra två hål i stötfångaren. Använd en ½ tums borr för att borra två hål, innanför cirklarna som dras på stötfångaren med markören. Använd skyddsglasögon för att förhindra att metallspån från att komma in i dina ögon.
6

Gör ett arbete fönster på framsidan av stötfångaren. Borra ett hål på framsidan av stötfångaren, i ett område ovanför där de två hål borrades i undersidan. Sätt i en fram-och återgående sågblad till pilothålet och börjar att skära ut en kvadratisk öppning. Oroa dig inte om hur snyggt snittet är, eftersom ingen kommer att se öppningen. Se till att klippa en öppning tillräckligt stor för att ge dig tillgång till bultarna vad som kommer att införas genom hålen i botten på stötfångaren.
7

Montera dragkrok. Håll JDM dragkrok på plats mot stötfångaren, med bogserkrok s bulthål uppradade med de hål du borrade i stötfångaren. Placera en bult genom ett av hålen och håller den på plats. Med andra handen, nå genom hålet i den främre delen av stötfångaren och placera en bricka och mutter på bulten.
8

Dra åt muttern så mycket som möjligt för hand, sedan upprepa processen med den andra bulten. Använd en 9mm hylsnyckel och en 9mm ringnyckel till slut dra åt bultarna. Håll fast nyckel på muttern för att förhindra den från att vrida, skruva sedan in skruven så mycket som möjligt med hylsnyckel. Detta kommer att säkra JDM dragkrok tätt mot stötfångaren.
Byt delar
9

Använd ett måttband för att identifiera centrum av stötfångarhöljet. Borra ett hål i detta läge, och använd sedan tigersåg för att skära en liten skåra i stötfångarhöljet. Ta dig tid att göra ett snyggt, rent snitt, sedan invigningen kommer att vara synlig och på utsidan av bilen. Gör den minsta cut möjligt samtidigt tillåta tillräckligt med utrymme för JDM dragkrok att sticka ut ur öppningen.
10

Placera stötfångarhöljet bakåt på fordonet. Skjut JDM dragkrok genom den nyskapade öppningen och montera stötfångaren täcka tillbaka till sin ursprungliga position på bilen. Använd 10mm insexnyckel för att byta ut alla skruvar som ursprungligen togs ut av stötfångarhöljet.
11

Sätt däcken tillbaka på bilen. Eftersom varje däck sitter på bilen, satte muttrarna igen och dra åt dem så mycket som möjligt för hand. Spara det återstående arbetet för när fordonet har sänkts ned och vikten på bilen kan hålla däcken på plats.
12

Avlägsna domkraften och sakta sänka domkraften tills alla däcken är vilar stadigt på marken. Använd lug skiftnyckel för att dra åt alla muttrarna så mycket som möjligt. Lägga så mycket vridmoment som du kan när dra åt muttrarna.
13

Sätt alla dina verktyg bort och rensa området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86178.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.