Hur man tar bort Vent Visir

Ta bort en uppsättning av vent visir från sidorna av din bil eller lastbil kan vara tidskrävande, men beväpnade med rätt verktyg, kan du göra det med lite ansträngning och få bra resultat. Om vent visor är sprucken eller har andra skador på den, måste du ta bort den gamla innan du kan installera ersättare. Du kan köpa visir en bit i taget från tillverkaren, men du kommer att behöva specialbeställa dem på det sättet som de bara kommer till de bildelar butiker i set. Saker du behöver
SPACKEL
Hårt fiske Bug linje Mössor och tjära Remover Review Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Placera ett kitt kniv under bakre hörnet av visiret och lyft det en aning, bryta förseglingen av dubbelhäftande tejp som håller den på plats. Skjut några tunga fiskelina under tejpen, mot karossen.
2

tag i båda ändarna av fiskelina, arbetar den fram och tillbaka när du skjuter det långsamt mot framsidan av vent visor. När du når den andra änden av visiret, försiktigt dra hela visiret utanför bilen. Det kommer sannolikt att lämna några rester efter sig.
3

Rengör ytan på bilen där visiret var fäst med lite bugg och tjära renare på en mjuk trasa. Gnugga ytan försiktigt så att du inte repar den, som arbetar i små områden tills du har rensat hela området.
4

Tvätta området med tvål och vatten för att avlägsna eventuella buggar och tjära remover från ytan av färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95522.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.