Hur man rullar på en Herculiner

Herculiner är en tung roll-on polyuretan pickup säng skyddande beläggning liner som kan tillämpas av den genomsnittliga lastbilen ägare, snarare än professionellt sprutas på med en butik. Eftersom den är formulerad för att appliceras för hand hemma, och inte med luft verktyg av en professionell åkare kan skydda sin pickup säng på betydande besparingar över professionella alternativ. Installation av Herculiner är en enkel process, men kräver noggranna förberedelser av din pickup säng för att försäkra obligationer polyuretan beläggning framgångsrikt. Saker du behöver
Herculiner Bed Liner Kit
1 qt. xylen, aceton eller liknande ytbehandling kemisk
Roller pan
Maskeringstejp
Latexhandskar
Rags
Visa fler instruktioner
1

bort bakluckan på din bil, och sedan rengör pickup säng med tvål och vatten. Diskmaskin tvål är ett bra sätt att se något vax skalas bort färgen. Låt torka.
2

Tejpa kanterna runt pickup sängen du inte vill täcka med Herculine med målartejp. Fyll och täcka spärren bultar för bakluckan och dräneringshål med tejp för att hålla dem tydligt.
3

Använd Scotch pad från din Herculiner kit att instegsskydd ner i sängen och se till att instegsskydd upp någon blanka eller glänsande färg. Du vill att färgen ska vara scuffed och tråkig, men behöver inte ta bort färgen ner till metallen.
4

Använda latexhandskar, och i ett väl ventilerat område, tillämpa xylen med en trasa och grundligt torka av pickup sängen. Låt det torka i ca 10 minuter.
5

Öppna Herculiner behållaren och grundligt rör av polyuretan, häll sedan lite i rollern pannan. Använd borsten som ingår i ditt kit, sandskädda Herculiner in i hörn, kanter och andra områden i sängen att rullen inte kommer att nå. Det är viktigt att dab, inte pensel, linern.
6

Använda rullen ingår i satsen, tillämpa Herculiner till de plana sidopaneler av sängen, sedan börjar på baksidan av sängen ( av kabinen) på den flata bottenytan av bädden. Slutligen, päls bakluckan. Låt Herculiner torka i en till fyra timmar, det bör inte längre vara klibbigt vid beröring. Applicera det andra skiktet - se till att tillämpa det inom 24 timmar, annars måste du rengöra och putsa Herculiner innan den andra beläggningen
7

Låt pickup säng härda i 10 till. 12 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87231.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.