Hur man uppgraderar en Audi TT

Audi TT är en mångsidig bil canvas med att arbeta på grund av den stora eftermarknaden uppgradering industri uppbyggd kring att modellen enbart, liksom den större industri som har vuxit upp runt hela märket Audi. Den 2.0T motor som kommer i TT är en av de mest lätt avstämbara motorer, med uppgraderingar som kan öka hästkrafter och vridmomentet med 25 procent, mer om uppgraderingar av avgaserna och luftintag. Dessutom har Audi TT high end-versioner, TTS och TTRS, vars delar är utbytbara med en bas TT. Saker du behöver
TTRS femcylindrig motor
ECU blinkande enhet
coil-over chocker
störtbågar
Racing säten
Visa fler instruktioner

1

Öka motorn genom att byta motorn. Att byta motorn för ett högre-end motor är det svåraste alternativet på grund av de trånga gränserna för motorrummet samt den allmänna graden av komplexitet i själva handlingen. På grund av storleken begränsningar, är det enda praktiska alternativ för att byta in en TTRS femcylindriga (basen TT har en fyrcylindrig) motor, men det är att bilen inte säljs i USA. Sourcing en motor från Europa är bortom förmågan hos de flesta individer och bilverkstäder, och kan lätt kosta hälften så mycket som hela TT gjorde efter leverans.
2

Öka motorn genom blinkande motorstyrenheten (ECU). ECU blinkar som det mest hållbara alternativet, eftersom det bara handlar om att ansluta en modul till det diagnostiska porten, varefter det uppgraderar mjukvaran köra motorn för ett uppsving på 25 procent till hästkrafter och vridmoment. Detta kan vara allt från $ 200 till $ 800 beroende på märke. Dessutom kan blixten vändas med de flesta märken för att föra den tillbaka till nivåer fabriksinställningar prestanda
3

Install race-spec fjädring,. Coil-overs och barer rulle kan dramatiskt öka hanteringen av TT. Coil-overs är hydrauliska stötdämpare med spiralfjädrar lindade runt för förbättrade avkastning priser, störtbågar finns ytterligare förstärkningar till bilens chassi för att minska flex i hårda svängar. Alla delar från TTS och TTRS kan växlas in liksom delar från tredjepartsleverantörer. Att köpa begagnade störtbågar är bra eftersom de har inga rörliga delar, men försiktighet bör iakttas köpa begagnade chocker som de kan bäras ner genom flitigt användande eller skada.
4

Installera racing säten. Recaro är det mest populära märket men på grund av den avancerade utföranden för denna bil, kan du också byta in sätena från TTS och TTRS. Racing säten är inte bara för utseende, de möjliggör fastsättning av en fem-punktsbälte som är på uppdrag av vissa racing ligor och håller dig i din stol under snabba svängar. Recaros och andra utomstående varumärken tenderar att vara bra alternativ och billigare än att få en Audi säte. Begagnade stolar är ett gångbart alternativ eftersom de är slitstarka och de flesta modeller har inga rörliga delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95777.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.