Återställa en gammal Pickup Truck

Återställa en gammal lastbil kräver stort engagemang och förmåga att investera både tid och pengar till projektet. Restaurering kräver att fordonet helt rivas isär så att varje del av fordonet får den tid och uppmärksamhet som krävs för att bli som ny. De normer som du kommer att återställa lastbilen kommer att bero på vilken typ av resultat du förväntar dig. Det finns fyra nivåer av restaurering: körbar, original, samverkan och anpassad. Körbara standarder återställa fordonet till en körbar tillstånd som kan avnjutas på en personlig nivå. Original standarder renovera bilen att se ut exakt som den gjorde när den lämnade utställningslokalen golvet och är avsedda att klara bilen för konkurrenskraftig visning. Concourse restaurering överträffar ursprungliga normer, och anpassade restaurering skapar en designer bil till personliga normer. Saker du behöver
gammal lastbil
Verktyg Paint
måla pistol
Smörgåspåsar
stålull
sandpapper
Visa fler instruktioner

1

Strip bilens interiör. Enligt Tom Brownell, bör demontering processen vara både långsam och genomtänkt. Var försiktig när du tar bort varje bit så att ursprungliga bitar som är i god form inte är skadade. Gör en lista av skadade delar som måste bytas.
2

Skrapa insidan av fordonet. Använd en slipande föremål som stålull eller fint sandpapper för att skrapa bort färg chips och rost. Skapa en ren och slät metallyta.
3

Dra motorn från lastbilen, så att det kan byggas. Om du inte har erfarenhet av motor ombyggnader, kontrakt med en licensierad mekaniker att bygga om motorn för dig. Beroende på ålder av lastbilen, kan motorn måste uppdateras till ett modernt elsystem för att köra från ett batteri.
4

bort exteriör trim från karossdelar. Som med inredningen, vara noga med att inte skada trim som är i god form. Gör en lista över delar som behöver bytas ut.
5

Ta bort de yttre panelerna från lastbilen. Bestäm vilka delar av den yttre kroppen behöver bytas, och vilka delar kan rengöras, målas och sättas tillbaka på ramen.
6

Rengör utvändiga paneler, ta bort smuts och rost. Paneler som har rost bubblor eller hål kommer att behöva repareras med glasfiber eller bytas.
7

Måla de yttre karosseridelar, och metallen i hytten. Om du återställer trucken till de ursprungliga fabriksinställningarna, välj en färg färg som fanns tillgängliga för din lastbil märke och modell. Var noga med att inte få färg på glaset när man målar runt fönstren. Använd en sprutpistol för att applicera färgen jämnt. Använd flera tunna lager för att hindra färgen från att köra.
8

Lägg alla paneler yttre kroppen tillbaka på bilen. Se till att varje bit är anpassad exakt.
9

Fyll lastbilens detaljer. Sätt trimma tillbaka på kroppens utsida och hyttens interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86053.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.