Hur vill bifoga en öppnare garageport till en bil Visor

förarsidan solskydd är den idealiska platsen för ditt garage dörröppnare. Genom att placera det här, ska du undvika att behöva fumla efter den i väskan eller handskfacket. De fjärrstyrda garageautomatik är utrustade för låsning på visiret. Men om din är inte, det är en quick fix för att få liknande resultat. Saker du behöver
Garageportsöppnare
Limpistol
Pannband
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om ett klipp eller spärren på baksidan av garage dörröppnare. Om det finns en, helt enkelt skjuter solskyddet mellan klippet och lämna dörröppnare där. Om det inte finns något klipp, kan du skapa något som tjänar ett liknande syfte.
2

Köp en limpistol från ett hantverk butik. Värm upp den för användning i att skapa ett fäste för garage dörröppnare.
3

Vänd öppnaren över på baksidan och pressa en nickel-stora mängd lim på det. Efter detta kan du koppla ur limpistolen eftersom du inte behöver det längre för detta projekt.
4

Tryck limmade sidan av garaget dörröppnare till en 1 eller 2 tum tjock bomull pannband. Det är viktigt att du gör detta medan limmet fortfarande är varm och innan det torkar. Se till att endast en sida av pannbandet fastnar till öppnaren. Du bör kunna öppna upp pannbandet som om du skulle sätta den på utan två sidor som fastnat ihop i mitten.
5

Låt det sitta i en timme för att fullt ut ansluta sig, då plats pannbandet runt solskyddet i bilen med garage dörröppnare mot dig. På så sätt får du enkel tillgång till dörröppnare och du inte heller oroa dig för att installera fancy utrustning i bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87230.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.