Hur man gör Bonnet Vents

Bilmotorer behöver kall luft för att fungera korrekt. Detta beror på att delar av motorn kan bli mycket het och funktionsstörningar. I lägre eldrivna bilar, var kylaren och grill mer än kapabla att göra detta, men med mer kraftfulla bilar fanns ett behov av att öka kylningen. Många tillverkare, såsom Mitsubishi och Subaru, har lagt motorhuv ventilerna för att öka luftflödet till vissa delar av motorn som turbon och intercooler. Lägga dessa själv är inte en svår uppgift, men en hel del försiktighet måste vidtas så att jobbet ser professionell och förbättrar bilens prestanda. Saker du behöver
Ankle kvarn eller pimpel-sågar
Fine trådnät
Sandpapper
Hood vent
Nitar
nitpistol
Visa fler instruktioner

1

fastställa var den bästa platsen att sätta en ventil skulle vara. En hel del bilar som kommer med motorhuv ventiler har dem i mitten för att hålla luften kör över intercooler, medan andra har dem i remsor på varje sida av huven för att lägga till extra sval luft i motorrummet. Om du har lagt till en turbo, sedan placera den på framsidan ovanför det, om inte, ner sidor av motorhuven kommer att vara bäst.
2

Klipp ut de områden på motorhuvens du vill använda ankeln kvarn eller sticksåg. Om du använder en huva vent, mät runt den för att se hur mycket du behöver för att klippa. Klipp från under huven.
3

Sand kanterna på hålet med lite sandpapper.
4

Installera finmaskigt stålnät över hålet och fäst den med nitar och niten pistol.
5

Fäst huven vent enligt instruktionerna till av tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85100.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.