Hur man bygger en Custom Glasfiber konsol för din bil

Bygga en anpassad glasfiber konsolen ger dig frihet att omfatta endast de tillbehör som du verkligen vill ha i din bil. Det gör också att du kan inkludera extra delar eller tillbehör i din konsol som du inte kan få från en fabrik installation. Anpassade bilentusiaster bygger ofta anpassade konsoler för att passa större stereoanläggningar, tv-monitorer, switchar för anpassad belysning och justerbara reglage fjädring. Det tar flera timmar att bygga en egen glasfiber konsol för din bil. Saker du behöver
Stora skumblocken
Knife
Rasp
Limpistol
Resin
Rulle fleece
Pensel
fiberglasmatta
spackel
220, 600 och 1000 grit sandpapper
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Använd stora skumblocken hittades vid ett hantverk butik för att konstruera konsolen. Skär blocken som behövs med hjälp av en kniv. Skär ut några områden för mugghållare, stereo utrustning eller andra tillbehör i lämpliga dimensioner. För att göra konsolen större, eller lägga till sektioner, använd en limpistol för att fästa fler block av skum. Låt limmet torka i tjugo minuter. Använd en rasp till runda eller form hörn och kanter.
2

Rulla ut fleece material och sträcka ut över skumblocken. Täck allt skum och fäst fleece på undersidan av blocken med hjälp av limpistol.
3

Måla fleece med pensel och harts. Applicera hartset tills ullen är blötläggning. Låt massan blir klibbiga.
4

Placera glasfibermatta över hela konsolen och tryck den mot klibbig harts. Skär mattan med sax efter behov. Låt glasfiber och harts torkar ihop i en timme.
5

Applicera spackel till alla områden av glasfiber som inte är slät och jämn. Använd fyllmedlet att fylla i eventuella hål eller imperfektioner på ytan. Låt filler torka under en timme.
6

Slipa spackel och glasfiber med 220 grit sandpapper för att jämna ut det. Gå över hela konsolen med 600 sandpapper och slipa sedan en sista gång med 1000 grit sandpapper.
7

Spray ett tjockt lager primer över hela konsolen, hålla burken sex inches från ytan. Låt primern torka under trettio minuter. Applicera 05:56 tunna lager färg till konsolen. Håll rockar tunn för att förhindra körningar i färgen. Låt färgen torka i sex timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86652.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.