Eftermarknadsprodukter för Mini Trucks

Som namnet antyder, är en mini lastbil en liten pickup. Anpassa mini lastbilar blev populär på 1980-talet. Den hobby har uthärdat, även om populariteten av mini lastbilar har minskat. Fortfarande finns det tillräckligt många entusiaster bygger mini lastbilar för att motivera en bred eftermarknad. Det finns även en mini lastbil tidning som heter Mini Truckin. Avstängningar

En av de första saker som de flesta ägare gör i att skräddarsy sina mini lastbilar är lägre fjädring. Ingen mini truck är verkligen fullständig förrän chassit svävar strax över asfalten. Det finns många fjädringskomponenter för mini lastbilar, är den vanligaste av dessa sänkningsfjädrar, prestanda chocker och coilovers. Det finns även krockkuddar suspensioner för dem som vill ha sin lastbil extremt låg.
Hjul och däck

Efter sänka fjädring, en av de nästa stegen är att installera en större uppsättning hjul och låg profil gummi för en egen look. Större diameter hjul hjälpa till att fylla ut lastbilens hjulhusen och oftast ser mycket bättre än de små, originella hjul. Lågprofildäck ser cool och hjälpa din lastbil hantera mycket bättre. Den Tire Rack är en utmärkt resurs för eftermarknaden fälgar och däck för nästan alla fordon under solen.
Marken effekter

flesta mini lastbilar har någon form av marken effekter eller bodykit, några vilda, lite milt. Det finns ett stort utbud av företag som gör kroppen kit och tillbehör för att hjälpa din mini lastbil stå ut från mängden. Tänk en yrkesorganisation butik ska installera och måla dessa tillbehör för bästa resultat. Kolla in ett större företag som Body Kits för det bredaste utbud av byggsatser för ditt specifika fabrikat och modell av mini lastbil. Addera Interiör

Tillsammans med resten av det, interiören är ett viktigt område att modifiera för verkligt anpassade mini lastbil. Företag som Corbeau och Sparco göra ett brett spektrum av ras hinkar som ser bra ut i anpassade fordon. Grant och Momo göra en mängd rattar och Växelspaksknoppar som hjälper din lastbil kupén känns betydligt sportigare. Efter det, installera en uppsättning Autometer mätare är en finish som också hjälper dig att övervaka hälsan hos din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95229.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.