Hur man installerar Tre Trumpet 12-volts lufthornen

Trumpet-stil horn producera en musikalisk trumpet ljud på grund av deras långa konform. Ljudet varierar beroende på längden och formen av könen. Andra förare kommer att höra dig komma om du installerar tre trumpet horn i bilen. De fästs i motorrummet med hornen placerade nedåt för att undvika att vatten samlas i enheten. De drivs genom att ansluta sina elektriska ledningar till bilens befintliga horn ledningar. Detta gör att du kan aktivera dem med knappen ratten. Saker du behöver
Drill
Metal bit
Wrench
14-gauge multistranded koppartråd
Avbitare
Wire strippor
Triple honkontakt
Skarvhylsor
Tänger
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre huven på bilen och hitta en plats i motorrummet för att säkra alla tre horn bredvid varandra. Den idealiska platsen är torr och bort från avgasgrenröret värme.
2

Placera horn i sin monteringsläge och markera hålet i fästet, på fordonet, med en markör.

3

Borra ett hål genom den markerade positionen med en bit som är något större i diameter än monteringsbulten.
4

Håll horn och konsol över hålet och in bulten genom både fästet och metallkroppen av fordonet. Säkra med en låsbricka och mutter, och dra åt med en skiftnyckel. Upprepa steg 2 till 4 för att säkra varje horn i motorrummet.
5

Strip 3/8 tum av isoleringen från 14-gauge wire. Sätt i de tre röda kablarna från hornen i ena sidan av den tredubbla honkontakten, och en 14-gauge tråd i den andra änden. Tryck ihop kontakten med tång för att fästa ledarna.
6

Kör 14-mätare tråd till bilens fabrik horn, och klippa och skala kabeln. Skär de två kablarna som går in i fabriken horn med avbitare och band båda ledningarna.
7

Anslut 14-mätare tråd till den positiva ledningen för fabriken horn med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in varje tråd i vardera änden och pressning med en tång.
8

Strip 3/8 tum av isoleringen av 14-gauge tråd. Sätt i de tre svarta ledare från hornen i ena sidan av den tredubbla honkontakten, och en 14-gauge tråd i den andra änden. Tryck ihop kontakten med tång för att fästa ledarna.
9

Kör 14-mätare tråd till fordon fabrik horn och klippa och skala kabeln. Anslut den 14-gauge tråd med den negativa kabeln för fabriken horn med en butt-kontakt.
10

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87521.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.