Hur man installerar en Keyless Entry Lock

nyckellösa lås blir allt populärare, både på bilar och bostäder och företag. I själva verket kommer de flesta nya bilar utrustade med denna funktion, så att installera nyckellösa lås på äldre modeller kommer till ett mycket överkomligt pris. För att installera ett keyless inresa lås på bilen eller hemma, är allt det tar några steg. Saker du behöver
Keyless Låssats
Skruvmejsel
Borrspetsar
Fästbultar Laptopbatterier
Visa fler Instruktioner Övrigt Fordon
1 < p> Kontrollera bilen för att se om den har automatisk lås. Om det inte har denna funktion, måste du installera en låsaktivator. Denna enhet kommer att ge din dörr med en power-lås förmåga.
2

Forskning märke och modell av din bil. Varje bil har en annan lås-konfiguration och du måste veta hur ditt fordon fungerar i syfte att köpa ett motsvarande Keyless-systemet. Addera 3

Tala med din lokala bilhandlare om vilka keyless inresa systemet fungerar bäst i din bil. Du kan också hitta ett system på en lokal auto butik eller online-återförsäljare. När du köper ett nyckellöst lås, måste du bestämma om du vill installera det själv eller om du vill ha det fabriksmonterade.
4

Betala en bilverkstad för att installera systemet. Om detta inte är ett hållbart alternativ, kan du installera det själv. Läs instruktionsboken och avsätta de nödvändiga verktygen. Du kan också ringa support telefon eller läsa online support tutorials som finns tillgängliga.
5

Hitta baren på låset och fäst det nyckellösa systemet klippet till det. Det finns också en bar som kommer med Keyless-systemet. Ta denna bar och uttrycka det genom införingshålet på ställdonet. Fäst ställdonet på låskolven.
6

Följ instruktionerna för att ange några koder för tillträde till det nyckellösa lås.
Hem eller kontor

7 Lägg ett nyckellöst lås till din dörr.

Ta säkerheten plattan från den aktuella låset med en skruvmejsel. Lossa skruvarna runt låset.
8

Ta nyckellösa lås set och placera den på dörren där du vill fästa den. Ta en mental anteckning eller markera med en penna där skruvarna ska placeras.
9

Fäst bakre montering av keyless deadbolt till dörren. Ta tråd och trä den genom den nedre delen av spärren. Sedan fäster änden av kabeln till den inre enheten.
10

Sätt plattan mot dörren och fäst den med bultar. Sätt i batterierna i hållaren.
11

Följ instruktionerna och ange användarkoder för tillträde till det nyckellösa lås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95861.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.