Hur man programmerar Keyless Entry på en 2000 Ford Taurus

Fords Förfarandet för programplaneringen för år 2000 Taurus inte innebär en mästare keyless inresa fjärrkontrollen - alltså, om du har förlorat din ursprungliga fjärrkontroll, behöver du inte besöka din återförsäljare för programmering. Du kan enkelt programmera en ny hemma. Detta är inte fallet för många andra medel. Om din Ford Taurus inte kom från fabriken med keyless inresa, kommer du inte att kunna programmera en fjärrkontroll till den. Det beror på din bil saknar keyless inresa modulen, som synkroniserar med fjärrkontroller. Saker du behöver Begagnad Ford Keyless remote
Visa fler instruktioner
1

in transpondern nyckeln i Taurus tändningen. Vrid nyckeln till tändningsläge tre (detta är "Off" - din ratt skall rotera fritt, men ingen av bilens elektronik kommer att slås på i denna tändning inställning).
2

snabbt vända nyckeln, cykling det mellan "Off" och "On" åtta gånger inom 10 sekunder. Avsluta med knappen på "On." "On" är en viktig position framför "Off" - det är den sista positionen innan motorn vevar
3

Lyssna för dörrlås för att låsa och sedan låsa upp, detta bekräftar. Oxen är i programmeringsläge. Om dörrlåsen inte cykla, ta ur nyckeln och försöka igen.
4

Tryck på "Lock"-knappen på den nyckellösa fjärrkontroll (gör detta inom 20 sekunder när dörren lås cykeln). Efter att ha tryckt på knappen, dörrlås kommer cykeln igen, vilket indikerar proceduren var lyckad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83878.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.