Hur man installerar Westin Nerf Bars på en 2004 Ford F-150 SuperCab

Den SuperCab är medelstora cab option för 2004 Ford F-150. Ford erbjöd F-150 inköpare och återförsäljare möjlighet att ha lastbilar byggda med barer fabriken steg. För dem som avböjt detta alternativ, eller för någon som köper en lastbil begagnat, Westin och flera andra eftermarknaden tillverkare erbjuder ett brett utbud av Nerf Bars. Eftersom F-150 hade fabriken steg-bar alternativet, hela 2005 F-150: s har hålen redan i ramarna för montering steg barer, Nerf barer och fotsteg. Saker du behöver
Hylsnyckel 13-mm hylsa
Visa fler instruktioner
1

tråd bultarna till vänster bakre Nerf bar monteringsplatta. Skjut skruvarna i monteringsplattan genom ramen monteringshålen från utsidan in, och hålla plattan på plats, för hand.
2

Lyft vänster bakre Nerf bar fäste på monteringsplattan. Dra åt brickor och muttrar på bultarna för hand.
3

Montera de två vänstra främre bult clips i hålen i ramen där vänstra främre fästet fästen. Sätt i vänster främre bult plattan i hålet så att plattan är inuti ramen, med bulten änden skjuter på den inre sidan.
4

Skjut den vänstra främre fästet på bulten i vänster front monteringsplatta. Placera brickan och muttern på bulten och dra åt den för hand. Montera de två främre bultarna genom fästet och in bulten klipp, men dra inte åt helt.
5

Trä Nerf bar montering bultar genom de vänstra och vänster bakre fästen. Anslut den främre och sedan den bakre delen av Nerf bar de bultar, med hylsnyckel och 13-mm hylsa.
6

Dra all den vänstra Nerf Bar och muttrar med skruvar tills brickorna plattas ut, med hjälp av hylsnyckel och 13-mm hylsa.
7

Upprepa steg 1 till 6 på höger sida av F-150 att montera den högra Nerf bar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87232.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.