Hur man kan öka prestanda med en kompressor

Automotive kompressorer är en av de största prestanda uppgraderingar du kan installera i en motor. Kompressorn fungerar genom att snurra luften snabbt i en turbin. Denna rörelse komprimerar luften innan den tvingas in i förbränningskammaren. Tryckluft inuti kompressionskammaren möjliggör för större och mer våldsamma explosioner, vilket i sin tur drastiskt ökar bilens makt. Även om kompressorn är en stor prestation uppgradering det kan kompletteras med olika mindre uppgraderingar för att öka prestandan. Instruktioner
1

Installera en luft-luft intercooler. Detta kommer att ta den heta, komprimerade luften som lämnar din kompressor och använder frisk luft från utsidan av motorrummet för att kyla den. Resultatet av detta är att luften är ännu mer komprimerad och kommer att skapa en större mer effektivt bränna explosion.
2

Installera ett högt flöde tilluft. Kompressorn du har i din bil är mycket effektiv vid komprimering och kondensering luft. Som ett resultat av mer luft den har tillgång till, desto bättre kommer att kunna göra sitt jobb. Ett högt flöde luftintag systemet kommer mata mer luft i din kompressor, öka prestanda.
3

ersätta din vanliga kompressor trissor med högpresterande remskivor. Högpresterande remskivor kommer att förändra förhållandet mellan de viktigaste vev remskiva och en ansluten till din kompressor, orsakar din kompressor att snurra mer per vev remskiva varv. Denna ökade spinning kommer att orsaka din kompressor för att ge mer luft, och i sin tur mer makt till din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95300.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.