2003 Lexus Key slås inte

Medan de flesta förare ofta inte ger en tanke till sin nyckel eller tändning cylinder , kan det vara ett stort problem om din nyckel inte kommer att vända i din tändning . Med 2003 års Lexus , kommer detta problem att lämna dig jordad och inte kan starta bilen . Du kan bekämpa detta problem med ett antal enkla metoder som kommer att få din nyckel vrida igen i tändningslåset cylindern . Instruktioner
1

Förvandla din ratten hårt på både vänster och höger för att se till att dina hjul är inte i ett låst läge , förhindrar nyckeln vrider sig .
2 < p > se till att din bil är placerad fast i " Park " och att hjulen inte är vridna åt sidan eller på en farlig lutning eller nedgång .
3

Kontrollera att nyckeln skjuts hela vägen i tändningslåset cylindern . Försök sprutning nyckeln och cylindern med ett smörjmedel för att underlätta denna rörelse .
4

Placera en påse med is på knappen för upp till 10 minuter . Nyckeln kan ha expanderat på grund av överanvändning och värme , och det kommer att kyla ner den .
5

bort panelerna runt tändningen cylindern för att se om det finns något som begränsar nyckeln från att föras hela vägen eller vrider sig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85710.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.