Så monterar HID Reaktorer

Hög intensitet urladdningslampor (HID) ger betydligt mer ljus än glödlampor i fordonsapplikationer. En nackdel med dessa system är att de kräver användning av förkopplingsdon, vilket är små elektroniska enheter som hanterar spänningen behov HID lampa. När du installerar HID-enheter till ett utrustat icke-HID bil, räkna ut var att montera förkopplingsdon kan utgöra en utmaning för bilägaren söker en ren installation. Saker du behöver
omfattande uppsättning handverktyg, inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
spritkompresser eller Cleaner Review band Zip av olika storlek och längd
Dubbelhäftande tejp
Silvertejp
Borra med liten borr (tillval) katalog silikon (tillval) katalog Gängpressande skruv (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Undersök motorn vik nära ditt lager strålkastare för en lämplig monteringsplats. Reaktorer ska hållas torra och rena, och kräver (helst) en plan monteringsytan. De förkopplingsdon kommer att anslutas till dina strålkastare lökar, så du måste se till att sladdar till och från förkopplingsdon inte fastnar i motorkylfläktar eller motorn serpentin bälten. Ett bra ställe att montera förkopplingsdon är på toppen av din säkringsdosan, på toppen av fabriken luft rutan, eller på en plast fender liner, eftersom dessa platser sitter högt i motorrummet, och är på sidorna av motorn, vilket separera från motorns bälten och fläktar. En annan bra monteringsplats är den främre tvärbalk nära kylaren.
2

Rengör valt ballast plats med en spritkompress. Tänk dig att du använder säkringsdosan som din plats. När plasten är rengjorda och torra, fastställa dubbelhäftande tejp på säkringsdosan, och fäst sedan ballast till boxen. Se till att du orientera ballasten att beakta ledningar innan montering, så att du undviker att göra hårda veck i ledningar.
3

Använd buntband, eller borra ett litet hål och använd självgängande skruvar, för att fästa ballast om du väljer att montera den på en metallyta, såsom den främre tvärbalken, förutom dubbelhäftande tejp. Många förkopplingsdon har monteringsflikar på ändarna för att hjälpa till att säkra ballasten. Efter ballasten har monterats, placera en klick silikontätningsmedel över skruvarna för att skydda mot rost. Om du monterar till plasten fender linje, använd en liten borr för att borra hål i fender liner, sedan använda självgängande skruvar för att montera ballast, förutom att använda dubbelhäftande tejp.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86963.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.