Hur man lägger in en Hitch på min bil

Det kommer en tid då alla kunde använda lite mer utrymme i sina fordon för att transportera saker från en plats till en annan. Kanske du ska flytta eller bara vill ta några cyklar till parken, antingen sätt, du behöver mer utrymme. En enkel fix är att lägga en dragkrok till din bil. På så sätt kan du ansluta en släpvagn, cykelställ eller ens en liten båt trailer och få den tunga grejer flyttas lätt. I det här fallet är projektet fordonet en 2007 Toyota Prius, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Dragkrok kit
skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Tin snips
Show Mer Instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Leta plastkåpan på förarsidan av bilen, under reservdäcket väl. Använd skruvmejsel för att ta bort klämmorna som håller panelen på plats, ställ sedan in panelen åt sidan. Unbolt tå krokar från båda sidor av bilen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
3

Lyft dragkrok på bilen och säkra den vid fordonet vid fläckar där dragkrokar var monterade med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Håll bultarna löst för nu, medan du läget allt tillsammans. När varje bult är på plats, dra ner dem med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
4

Placera plastskyddet som du tog bort i steg 2 på marken så att det är orienterad på samma sätt som det skulle vara på bilen. Det är en plast puckel i panelen, och det måste tas bort för att passa runt skumt. Klipp ut det med hjälp av tenn snips, sedan fast den igen på plats på fordonet.
5

Höj fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95144.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.