Hur anpassar jag en 2004 Dodge Durango SUV?

Årsmodell 2004 markerade inledningen av den andra generationen av Dodge Durango medelstora sport utility vehicle. Den Durango ligger på den stora änden av mid-size spektrum med valfri tredje raden sittplatser och bäst i klassen makten från sin frivilliga 5.7 L Hemi V-8 motor. Den Durango erbjuder en kapabel plattform för familjens utflykter på grund av sina sittplatser konfigurationer och lastkapacitet. Dodge Durango, speciellt när de är utrustade med Hemi motor, erbjuder en värdig bas fordon för fordonsindustrin anpassning. Instruktioner
1

Lägg ett speciellt rack ändamål taket till toppen av ditt fordon. Medan fabriken takräcket på detta fordon är gott för små laster, ger ett speciellt syfte rack från en Thule eller Yakima du lägga fästen för cyklar, skidor, snowboards, kajaker eller ens en aerodynamisk sluten last case som kan målas för att matcha kroppen av din 2004 Dodge Durango.
2

Lägg ett glas pack systemet stil avgassystem till din 2004 Dodge Durango att ge det en skräddarsydd avgasljud. Glaspaket avgassystem utnyttjar glasfiber i ljuddämparen för att tysta de höga tonerna tonhöjd avgaser och lämna bilen med en distinkt låglutande muller när vid tomgång eller vid acceleration. Dessa anpassade avgassystem paket accentuera verkligen bruset av valfria V-8, speciellt Hemi, när de appliceras på 2004 Dodge Durango.
3

Installera en pensel vakt på framsidan av din 2004 Dodge Durango och matchande svans vakter lampa. Inte nog med att skydda dessa vakter grillen och lamporna från skador, men de också framhäva det maskulina avgasljud av din Durango, genom att ge den en mer muskulös look.
4

Lägg ett underhållningsprogram till det inre av din 2004 Dodge Durango. Dessa paket kan vara allt från enkla bärbara DVD-spelaren och skärmen som remmen på baksidan av nackstöden för baksätet hela vägen helt kundanpassade integrerade system. De helintegrerade system som har skärmar installeras i nackstöden och separata hörlurar domkrafter för baksätespassagerarna kan hjälpa underhålla dina passagerare på dessa långa resor.
5

Add kropp-färgmatchning fälgar till din 2004 Dodge Durango. I samband med den målade karossfärgad last fall på toppen av din Durango, kan detta lägga en monokrom visuell överklaga till din SUV. Utseendet på matchande kropp, fälgar och lastbärare ger en mycket skarp estetik på den öppna vägen som verkligen kommer att göra din anpassade Dodge Durango stå ut från lager modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96239.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.