Hur man gör en turboladdare Louder

Utfrågning din turboladdad bil vrål mellan skift ökar njutningen av att köra genom att lägga turbo ljud till avgasljud. Varje fabrik turboladdad bil är utrustad med ett intag som minskar intaget ljud, och många är utrustade med extra ljuddämpare. Genom att ta bort systemet fabriken intag och ersätta den med en eftermarknad öppen luftintag, kommer du öka dramatiskt ljudet från bilens turbo. Saker du behöver
Luftintag kit
Omfattande uppsättning handverktyg inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och låt motorn svalna. Öppna huven och leta reda på turbon. Placeringen beror på bilens konfiguration, men turbon kommer att monteras på avgassidan av motorn. I många framhjulsdrivna chaufför bilar innebär turbo kommer att vara i fronten, eftersom motorn är monterad i sidled. För en bakhjulsdriven bil, kommer turbon också monteras på avgassidan, men kan variera beroende på antalet cylindrar.
2

Ta fabriken air-box och fabriken slang. Identifiera intaget röret som går från turboladdaren på framsidan av motorn. Detta rör matar luft till motorn. Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna som håller fast airbox, lossa klämman som håller insugningsröret till luft-box med antingen en uppsättning av tång eller en skruvmejsel, beroende på din bil. Koppla sensorn massa luftflöde (MAF), ta sedan bort MAF från fabriken platsen. Slutligen, ta bort intaget röret som förbinder till turboaggregatet.
3

Installera MAF sensorn i eftermarknaden intag röret, sedan installera röret i motorrummet. Din kit kommer med fästen som radas upp med de gamla fästelement fabriken AirBox platser, typiskt återanvända fabriken hårdvara. Anslut insugningsröret till turbon, sedan installera öppet filter på änden av insugningsröret.
4

Kontrollera all hårdvara efter körning 100 miles för att se till att allt är tätt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87199.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.