Vad Är Schackel Omvänd Kits?

För dem som tar lastbilar och stadsjeepar off-road, förmågan hos suspensionen att hantera slag och stötar är en viktig faktor. En bygel reverse kit flyttar framaxeln framåt så att vid påverkan framdäcket enkelt flyttas upp och tillbaka. Effekterna överförs till hela våren och Länkanordning, och inte överförs till ramen. Schackel Omvänd Specifikt

Schackel omvänd kit är konsoler monterade där båda ändarna av ramens blad kit monteringsfästen. Det vänder standard fjädring setup där svängtappen schackel ligger framför, och den fasta bygeln befinner sig i den bakre delen av den främre axeln. Vid omvänd, är den svängande bygeln flyttas till baksidan, och den fasta bygeln nu sitter på framsidan.

Shackle reverse kit arbetar med löv fjädrade fordon, vilket är en äldre suspension teknik som användes i stor utsträckning under 1970 och 1980. Sedan 1990-talet har moderna lastbilar och stadsjeepar flyttas till antingen fristående upphängningar eller spole /våren suspensioner front. På grund av förmågan att hantera stora laster (vikten är spridda över bladfjädern) många pickup lastbilar fortsätter att använda bladfjädrar i bakvagnen bara.
Fördelar med en omvänd Shackle

Suspensionen ska röra sig naturligt vid nedslaget när hjulet rör sig uppåt och bakåt vid kompression. Detta resulterar i bättre stöttålighet och en jämnare körning, eftersom däcket kan "ge" under tryck. Eftersom påverkan chock inte överförs till ramen, är åkkomfort också förbättrats vilket möjliggör en mjukare körning över ojämn terräng.
Negativa följder av en omvänd Shackle
< p> Sedan en omvänd schackel front kommer att ge mer rörelse, detta resulterar i mer dyk vid inbromsning där den främre änden kommer squat ner mot marken. Dessutom, eftersom den främre änden fjädring nu färdas framåt när släppa, och bakåt vid komprimering, kommer en längre drivaxel behövas för att ta hänsyn till den främre hjulupphängningen rörelsen. Slutligen, med mer fjädringsväg, däck och clearance måste undersökas för att se den större främre fjädringsväg inte resulterar i däckets kontaktyta med kroppen fendrar.
Installation Faktorer

Vissa bygel omvänd kit kräver borra nya schackel fästpunkterna i ramen, och sedan svetsa eller bulta fast omvänd bojor till de nya access hålen. Det finns bolt-on omvänd bygel kit på marknaden, så en ägare som inte har tillgång till svets och borrutrustning bör se till att han framgångsrikt kan installera den omvända schackel kit för sitt fordon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87252.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.