Hur man kan förbättra en VW Bugs Hästkrafter

The Bug (officiellt heter Beetle) är en subcompact bil producerad och designad av Volkswagen (VW). Det noteras för sin unika böjda styling. Även om det inte allmänt som en högpresterande fordon, kan ägarna ändra sina buggar för prestanda applikationer, inklusive dragracing. Det finns många eftermarknaden delar tillgängliga för Bug, många av vilka syftar till att öka hästkrafter utgången av fordonet. Instruktioner
1

Byt fabriken kallt system luftintag med en prestanda kall luftintag. Installera en prestanda kall tilluft ökar hästkrafter genom att tillåta mer luft att strömma in i motorn. Kall luft intag system är typiskt uruppförandet modifieringen att de flesta buggar ägare gör på grund av deras relativa överkomliga och allmänt enkel installation. Kall luftintaget system har också några nackdelar annat än en svag ökning av motorljud.
2

Byt systemets fabriks avgaserna med en prestanda avgassystem. Installera ett system prestanda avgassystem ökar hästkrafter genom att varm luft att lämna motorrummet mer effektivt. Performance avgassystem är en populär modifikation eftersom de gör att bilen låter mer aggressivt vid acceleration. Observera att prestanda avgassystem är förbjudna i vissa stater eftersom de ökar CO2-utsläppen.
3

Installera en kompressor kit. Kompressor kit komprimera luft och tvinga den in i motorn, vilket ger ett massivt uppsving vid makten. Ingen enskild förändring kommer att producera en vitamininjektion som kan matcha det med en kompressor, men de är inte utan nackdelar. Förutom att vara dyra och allmänhet som kräver professionell installation, kompressor kit drastiskt minska ditt fordons bränsleekonomi och lägga betydligt mer slitage på andra delar av fordonet, inklusive däck, bromsar och fjädring. Kompressor fordon gör oftast inte lika länge som sugmotor (ej överladdade) fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96015.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.