Hur man kan förbättra Prius Performance

Anses den mest bränsleeffektiva bilen närvarande säljs på den amerikanska marknaden, kan Prius få ungefär 50 miles per gallon. Medan bränsleekonomi allenarådande, vissa förare tycker att Prius "prestanda har tagit ett baksätet. 2010 års modell erbjuder drivrutiner fyra driftlägen, ger dem möjlighet att välja om du vill fokusera på bränsleekonomi eller prestanda. Prius tillbehör kan bidra till att förbättra acceleration och prestanda i de flesta äldre modeller. Instruktioner
Prius Performance Tillbehör
1

Installera sport fjädrar på din Prius för förbättrad hantering med bibehållen säkerhet och kvalitet åktur.
2

stelna delramens av din Prius med ett chassi förstyvning och förbättra dina övergripande åkkomfort och hantering. Anställ förstyvningsmedlet att eliminera chassi flex, se till att du har rätt fjädring på alla gånger, så att du kan vända och vrå snabbt och mer exakt. Addera 3

Installera en Hyper Force för att förbättra tändningen effektivitet, vridmoment och acceleration svar. Det kommer att förbättra din hybrid mpg och minska hybrid utsläppen.
4

Öka Prius 'bränsleeffektivitet med en magnetisk sprejflaska tillbehör. Använd denna enhet för mer fullständig förbränning, som aktiva atomerna rör sig med en högre hastighet i bränslet.
5

fånga den fulla potentialen av din Prius med en spänning avstämningssystem. Använd detta tillbehör för ökad bränsleeffektivitet och hästkrafter.
6

Uppgradera bilens luftfilter för en som kan uppnå bättre bränsleekonomi och prestanda genom fritt luftflöde.
7

Förhindra bortkastade elektriska flödet genom att använda en hybrid spänningsstabilisator att lagra och tillhandahålla el under tider av hög pull (acceleration, luftkonditionering, radio). Detta kommer att förbättra bilens bränsleförbrukning, minska utsläppen och bevara ljusare strålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83663.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.