Hur man ansluter lastcontainrar

När du reser med extra bagage, varor eller människor, kan du snabbt få slut på utrymme i bilen. Ett tak lastbehållare skapar extra lagringsutrymme på någon bil, van eller SUV, även om fordonet inte har ett takräcke. Inga verktyg behövs för att ansluta lastbärare och komplett installation kan bara ta en minut eller två. Korrekt montering se till att du kan använda din last behållare för många resor framöver. Saker du behöver
Cargo Straps container Addera Visa fler instruktioner
Förbered Container
1

Sätt lastbehållare minst 1 fot bakom fronten kanten på biltaket.
2

Öppna behållaren, och ladda den medan den är på toppen av fordonet. Addera 3

Pack lasten behållare som fullständig som möjligt. Kudde hårda eller vassa föremål, och fördela vikten jämt. Fäst behållaren klipp, eller zip det stängda om din operatör har en dragkedja.
Installerar en Lastcontainer på en bil med ett takräcke
4

Placera lastbehållare antingen mellan eller på sidan rälsen i takräcket.
5

Sätt den översta bältet under de två bandstyrningarna på toppen av behållaren, som går från vänster till höger över fordonet till sidan rälsen.
6

Fäst den korta remmen och den långa remmen till sidan rälsen. Trä varje spänne genom öglan fastsydd på den motsatta änden av bandet. Buckle de två banden till övre haken.
7

Dra de fria ändarna av remmarna för att dra åt och säkra lasten behållaren. Stick de fria ändarna på de banden för att förhindra fladdrande under körning.
Installerar en Lastcontainer på bilar utan ett takräcke
8

Sätt den översta remmen under två främre bandstyrningarna på toppen av behållaren, som går från vänster till höger över fordonet. Öppna de främre dörrarna i fordonet, och kör in remmen genom det inre och ut på motsatta dörren. Fäst spännet från insidan remmen i spännet på översta bandet. Upprepa med ytterligare en topp rem. Sätt den andra övre remmen genom bakdörrarna om det finns fyra dörrar på bilen.
9

Separat insidan remmar inuti fordonet om de vidrör.
10

Dra de fria ändarna av banden att dra åt och säkra last container. Sätt de fria ändarna på de banden för att förhindra fladdrande under körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96566.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.