Unity Spotlight Installationsinstruktioner

En spotlight ger extra belysning för nödsituationer och brottsbekämpande fordon, liksom många privatägda fordon. En spotlight kan lysa upp en mörk uppfart eller gångväg där de normala strålkastarna inte är lika effektiva. Du monterar oftast Unity spotlights på vindrutan pelare flesta fordon. I Spotlight har ett handtag som sticker ut i kupén, vilket gör att operatören kan slå på och justera ljuset i vinkel behövs. Saker du behöver
Körnare
Hammer
1/8-tums borr
Borrmaskin
Phillips skruvmejsel
½-tums borr
Ficklampa
5/16-tums borr
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsmallen - som bör ingå i rampljuset - över utsidan av vindrutan pelaren i önskad plats. Placera punkten av en körnare mitt i ett av hålen i mallen. Strike stansen med en hammare för att göra en fördjupning på pelaren. Upprepa för de återstående monteringshålen. Ta bort mallen.
2

in en 1/8-tums borr i en borrmaskin och borra hål genom plåten av vindrutan pelare från utsidan på fördjupningar. Placera rampljuset fäste packning och fästet på vindrutan inlägget. Rada upp monteringshålen med de borrade hålen. Drive självgängande skruvar i monteringshålen och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel
3

Sätt borren bussning -. Medföljer rampljuset - i rampljuset fäste och dra åt fästskruven. Sätt ett ½-tums borr i borrmaskinen. Använd borren bussningen som en guide för att hålla borren i korrekt inriktning och borra ett hål genom den yttre plåten vid vindrutan pelaren.
4

Avlägsna borren och kolla hålet med en ficklampa för alla ledningar. Fortsätt att borra genom hålet på insidan av fordonet om inga kablar är i vägen för borrkronan. Skjut trådarna åt sidan med tång om de är i borrens väg. Lossa skruven och ta bort borren bussningen.
5

Öppna bildörren närmast rampljuset fäste. Lossa skruven med en stjärnskruvmejsel och ta bort handtaget från rampljuset.
6

Montera axeln i rampljuset genom hålet i fästet. Se till rampljuset bostäder är jäms med fästet. Håll rampljuset med ena handen samtidigt som du trycker tillbaka handtaget på rampljuset axeln inne i fordonet. Vrid handtaget tills den låses på plats och dra åt fästskruven.
7

Sätt ett 5/16-tums borr i borrmaskinen. Borra ett hål i karossen nära rampljuset fäste. Skjut genomföringen gummi ledningar i hålet tills den sitter ordentligt. Dra rampljuset ledningarna genom hålet i det inre av fordonet. Skjut cigarettändaradapter på slutet av rampljuset tråden och dra åt fästskruven. Anslut adaptern till bilens cigarettändaruttag. Slå på rampljuset strömbrytaren för att testa dess funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86964.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.