Hur man använder ett Bed Liner som underbeläggning

flaket liners finns i hårdplast, gummi och färg-på-versioner. Paint-på sängen liners använder polyuretan och andra komponenter för att åstadkomma en rost-bevis och robust beläggning på metall. Fördelarna med säng liner färg gör den idealisk för andra applikationer. Till exempel kan tillämpa färg säng liner på underredet av din lastbil skapa ett skikt av ljudisolering, rostskydd och motståndskraft mot extrema temperaturer. Saker du behöver
Jack och pallbockar eller ramper fordon
skruvmejsel, Ratchet eller tång
Painters 'eller maskeringstejp
tidning eller tarp
String
Sandpapper, 150-grit
Motor avfettningsmedel
Stiff pensel
Vatten
Bed liner paint (Spray-on eller pensel-on) katalog Pensel
Visa fler instruktioner
1

Höj ditt fordon med hjälp av en domkraft och pallbockar eller ramper fordon för att få full tillgång till underredet. Om du använder en domkraft och pallbockar, höja ett däck vid en tidpunkt, placera pallbock under axeln för att hjulet innan upphöja nästa hjul. Om du använder ramper, se till att engagera nödbromsen innan det blir under fordonet.
2

Ta bort alla löstagbara hårdvara ansluten till ramen eller underredet som kan blockera din förmåga att måla, t.ex. filter, el linjer, rör eller reservdäck. Använd lämplig skruvmejsel, Ratchet eller tång. Om någon permanent anslutna komponenterna inte kan kopplas loss från underredet, säkra dem på ett sätt som gör att du målar runt dem. Använd snöre och säkra sådana delar till en pallbock för stabilitet, om så önskas.
3

Täck över områden du inte måla, liksom motorrummet, brunnar hjul, och eventuella hål tillgång in i kroppen av fordonet. Använd målare "eller maskeringstejp och en presenning eller tidning till tejpen områden. Wrap alla slangar, elektriska ledningar och komponenter du inte ta med tejp och tidningar. Om du har en bakhjulsdrift fordon, linda drivaxel och dess tillhörande delar.
4

Sand hela området som ska målas med 150-slippapper. Sand ramen från framsidan till baksidan, och sedan underredet från brandväggen till lastbilen av fordonet. Rengör området med ett avfettande rengöringsmedel, en hård borste och vatten. Skölj och låt området torka helt.
5

Måla området med sängen liner. Om du använder en sprayburk, hålla burken ca 6-inches bort från ytan och grundligt belägga underredet. En tillämpning är tillräckligt. Om du använder pensel-on bed liner måla, applicera ett lager med en pensel.
6

Följ instruktionerna färgtillverkaren för specifika torktider. Ersätt all hårdvara och ta bort all tejp, papper eller tarp från fordonet när färgen är torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95645.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.