Fiamm Horn Installationsinstruktioner

Du kan byta ut de fabriksinstallerade horn på din bil med de enkla att installera Fiamm horn. Märke och modell på din bil avgör hur svårt projektet kommer att bli. Varje installation kräver en plats att montera horn, tråd att koppla in dem och ett sätt att säkra kabeln i motorrummet. Installationen kan kräva en borr med en skärande borr för att göra nya monteringshål. Saker du behöver
Wrench
Byglingstråd kit w /crimpers
14-gauge auto tråd
Avbitare
borrmaskin med variabel hastighet
Plåtskruvar
Eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel. Bestäm plats för hornen i motorrummet. Håll det någonstans i fronten av bilen runt de befintliga hornen, om möjligt.
2

Dra trådarna från de befintliga hornen. Skapa en uppsättning jumper trådar för varje nytt horn med en bygel kit. Skär den automatiska tråden tillräckligt länge plus lite extra med avbitare. Crimp ändarna på jumper kablar som passar kontakterna på ändarna av kabelnätet som leder till de befintliga hornen.
3

Fäst monteringsfästena hornen med de medföljande muttrarna, men Dra inte åt dem hela vägen. Håll fästet fäst hornen mot bilen på önskad plats och markera hålen för fästena.
4

Borra hålen med en borr som matchar plåtskruvarna för installation . Dra åt fästena på hornen och sedan fästa hornen till bilen med plåtskruvar.
5

Anslut de nya hornen till kabelnätet och linda alla exponerade anslutningar med eltejp. Linda in jumper kablar med eltejp från hornet till selen. Säkra jumper kablar till bilen med buntband. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85438.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.