Hur man installerar en dragkrok på en 2005 Ford Escape

Ford Escape är en liten SUV som introducerades av Ford för 2001 års modell. Flykten fortsatte med några revideringar genom 2005 års modell, då Escape Hybrid lanserades. The Escape kommer med en fyrcylindrig motor som driver framhjulen. All-wheel-drive och en sexcylindrig motor är valfria. Hybridmodellen lägger en batteridriven elmotor till Escape drivkraft utöver det vanliga bensinmotorer. Alla Escape modeller kan dra en liten släpvagn med tillägg av en dragkrok. Saker du behöver
Hitch och monteringssats
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt fisken-wire eller pull-wire som är fäst vid änden av en av vagnen dragkrok bultar i hålet i en av de bult distansblock, hålla distansorganet ungefär en tum från bulten. Vik metalltråd nära spacer för att hålla distansorganet på plats på dragtråden. Upprepa för de tre övriga bultar och distanser.
2

Infoga en av bultar och distanser i bakre ramen skenan på undersidan av fordonet. Använd dragtråden fäst till den bult som fiska den gängade änden av bulten genom en av de två bultarna hålen i ramen skenan. Montera den andra bulten och distansen i det andra hålet i samma ram skenan på samma sätt. Upprepa proceduren för att installera de två återstående bultar och distanser i de två hålen i motsatt ramlisten. Addera 3

Lyft skumt på plats i bakre delen av fordonet. Har en hjälpare hålla skumt på plats medan du fiska pull-trådarna från var och en av de fyra vagnsbultar genom deras motsvarande fästhål i skumt.
4

Dra kablarna genom hålen helt, vilket bör säte huvudet av han skruva in distansen och dra bultarna trådarna genom monteringshålen i skumt.
5

Placera brickor och kvarhållande muttrar över den gängade änden av varje bult och dra åt finger- tight. Placera rätt storlek uttaget på slutet av en momentnyckel och dra åt muttrarna till angivet moment noterat på skumt installation arket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85571.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.