Hur man uppgraderar en Acura GS-R

Den enskilt bästa uppgraderingen för Acura GSR - och det enklaste att genomföra - är att byta ut beståndet fabriken marken effekter kit med en eftermarknad kit. Denna subtil förändring ger GSR bara tillräckligt differentiering från andra acuras på vägen som skiljer och ger bilen en speciell look alla sina egna. Bonusen är att byta marken effekter kit bulten på bilen med hjälp av beståndet marken effekter satsens monteringsverktyg, vilket innebär att när de nya delarna har målats, kan de helt enkelt klippt på plats. Saker du behöver
Spetstång
Skruvmejslar
Eftermarknad marken effekter kit
Visa fler instruktioner Review bort The Old Ground Effekter Kit
1

Ta Acura GSR: s lager fram och bak stötfångarhöljet genom att först öppna huven och bakluckan på bilen. Du hittar den övre monteringsverktyg nära stammen och huva spärrarna. De är runda svart plast och måste dras ut ur sina monteringshål genom att först bända dem uppåt med skruvmejseln och därefter gripa dem med tång och dra ut dem.
2

Ta bort den främre och bakre stötfångare s lägre montering hårdvara genom att krypa under bilen. Samma svarta plast monteringsflikar används på undersidan av stötfångarhöljet också. De tas bort på samma sätt som de bästa monteringsflikarna. När alla monteringsflikarna tas bort, dra den främre och bakre stötfångaren täcker off av bilen genom att dra dem rakt ut i den främre och bakre delen av bilen. Addera 3

Ta monteringsflikarna som håller kjolar stock sida på bilen. Dessa monteringsflikar ligger under sidan kjolen och syns när man tittar upp på botten av bilen. Bänd upp dem något med skruvmejsel och sedan dra ut dem med tång. De sidokjolar förknippas också med bilen använder skruvar. Dessa skruvar är belägna i hjulhusen av bilen vid fram-och bakänden av plasten sida kjol. Använd skruvmejseln för att ta bort dessa skruvar. Den sida kjol är nu löst. Dra ut något på botten av sidan kjol, lyft sedan upp för att frigöra kjolen från kjolen övre monteringsflikar.
Installera den nya marken effekter Komponenter
4

Montera främre och bakre stötfångaren omfattar ingår med marken effekter kit först. Stötfångaren täcker fästet på framsidan av bilen på samma sätt då beståndet främre och bakre omslag stötfångare monterades. Skjut stötfångaren täcker i position, och sedan installera monteringsverktyg i hålen i stötfångarhöljet, trycka dem igenom med tummen. De kommer att snäppa på plats.
5

Montera kjolar ersättande sida genom att först se till att de är vända åt rätt håll, och sedan glida ner dem över de övre monteringsflikar som bifogas kjolar stock sida till bilen . Gör detta på båda sidor av bilen innan du fortsätter.
6

Montera de nedre monteringsflikarna genom att skjuta under bilen och skjuta den svarta plasten monteringsflikar genom hålen i botten på sidan kjol att säkra den på plats. Installation av förarsidan och passagerarsidan kjol använder samma process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87056.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.