Hur vill bifoga en Chin Spoiler till en 1998 Jetta

En chin spoiler för en 1998 Jetta är en aerodynamisk tillägg som läggs på framsidan av din bil. Dessa hakan spoilers är oftast fäst med hjälp av en borrmaskin och skruva in eller med bultar och muttrar att starkt fästa hakan spoiler på den nedre Valance av Jetta och kanske kan ge extra downforce vid höga hastigheter, vilket inte förbättrar Jetta balans och nivå. Också, haka spoilers gör Jetta verkar se bättre genom avsmalnande ner mindre skärmkantens. Chin spoilers är också kända för att vara betydligt mindre tidskrävande att installera jämfört med andra spoilers. Saker du behöver
Ratchet satt
svart markör
Batteridriven borr
Sander Tool Review Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

Ta reda på längden och bredden av stammen området. Observera struktur på undersidan av stammen för att hjälpa dig att bestämma var du vill installera hakan spoiler.
2

hitta och köpa en passande spoiler för din 1998 Jetta. Använd stammen mått du tog tidigare för att ta reda på de exakta måtten för att köpa för din Jetta.
3

Fäst spoilern parentes tillsammans, i princip de två motsatta ändar av spoilern. Långsamt och noggrant göra alla de bultar som håller spoilern till konsolerna otroligt tight med en justerbar Ratchet set och vrida moturs bultarna.
4

Använd en svart markering för att ange var på stammen du planerar att installera spoiler. Dubbelkolla att se till att du har hakan spoiler pekar i rätt vinkel i rätt riktning.
5

Använd batteridrivna skruvdragare för att borra hål genom metallen som täcker stammen och undersidan liksom. Börja med ett litet hål förstora då, vid behov. Börja med att borra större och större hål tills du har en tillräckligt stor hål för hela bulten att passera igenom. Använd en industridammsugare för att avlägsna metalldelar från baksidan av din bil när du är klar.
6

Slipa ojämna kanter i närheten av hålen med en liten slipmaskin verktyg. Använd färg på områdena runt hålen med färg för att hålla rosten borta.
7

Anslut hakan spoiler på baksidan av din bil med någon annan att hålla den andra sidan för att kunna placera spoilern jämnt. Låt inte spoilern vara lös och se till att skruvarna som håller ner dem är säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86890.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.