Hur man installerar en Tow Trailer relä på en Nissan Titan

Den 2011 Nissan Titan kan dra upp till 9,500 pounds när rätt utrustad. Detta är tillräckligt för en medellång till stora nytta eller husvagnen. Din Titans specifik dragkapacitet kan hittas i instruktionsboken. Alla vagnar är enligt lag skyldiga att ha bakljus som innehåller åtminstone, en uppsättning signal, markör och bromsljus. Dessa drivs genom en fyrpolig anslutning till dragfordonet. Installera reläet släpvagnskablage på Titan är en enkel process som kräver endast ett fåtal vanliga verktyg. Saker du behöver
Trailer sele kit
Drill
plåtskruv
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Skjut under den bakre av fordonet, når upp på höger sida mellan stötfångaren och reservdäcket, ta tag i fabriksinstallerade trailer relä och dra den nedåt. Tryck på knappen på sidan och dra bort det skyddande locket.
2

Anslut eftermarknaden trailer reläet till denna selen genom att trycka de två tillsammans.
3

Hitta en plan yta på undersidan av stötfångaren. Håll fästet på den här ytan, borra två hål för självgängande skruvar och montera fästet på stötfångaren med skruvarna.
4

Skjut sju-polig sele genom konsolen och fäst ledningarna sele kontakten till den bakre konsolen kontakten genom att trycka ihop dem.
5

Fäst sju-polig sele på fästet med de fyra muttrarna som och bultar. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.
6

Skjut fyrpoliga sele i öppningen i änden av fästet. Fäst lösa ledningar med buntband.
7

Öppna den främre huven och lokalisera säkringen panelen. Ta bort skyddshöljet.
8

Kontrollera instruktionsboken för att hitta rätt lägen för de tre trailer reläerna under gruppcentralen avsnittet. Sätt i de tre reläer som kom med satsen på dessa platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87007.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.