Hur man tar bort Lift Kit på en Jeep Wrangler

Hissen kit för en Jeep Wrangler kan avlägsnas. En hiss kit gör att komma in och ut ur bilen svårare eftersom det väcker inkörsport högre. Det minskar också åkkomfort och hantering egenskaper. De flesta Jeep Wranglers lyfts med spole distanser som är monterade ovanför spiralfjädern. Du måste ta bort spolen spacer att sänka markfrigången på din Jeep Wrangler. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Coil kompressorer
Wrench
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på ett hjul med en rörtång. Vrid nyckeln i moturs riktning för att lossa.
2

Skjut en hydraulisk domkraft under axeln nära hjulhuset. Lyft Jeep tillräckligt hög för att ta bort däcket med hydraulisk domkraft. Ta bort muttrarna. Ta tag i däcket och dra däcket bort från fordonet för att komma till våren.
3

Justera coil kompressorer så att de är i samma höjd som den komprimerade spiralfjädern. Montera spolen kompressorer på våren så att du kan komprimera hela våren. Dra åt muttrarna jämnt på spolen kompressorer med en skiftnyckel för att komprimera spiralfjädern. Fortsätt att dra åt muttrarna tills våren har komprimerats nog att det kan avlägsnas från fordonet. Dra våren ut ur fordonet.
4

bort spolen spacer genom att skjuta bort av bump stop med händerna. Den kan vara fast till toppen av spiralfjädern mount. Om så är fallet, tryck på spolen spacer med en hammare för att bryta det gratis, och ta sedan bort den från bilen.
5

tillbaka spiralfjädern i fordonet. Lossa muttrarna på båda sidorna av kompressorerna spiralen med en skiftnyckel tills fjädern är expanderas och spolen kompressorerna kan avlägsnas.
6

Byt hjulet. Trä muttrarna och dra åt dem med hjälp av en rörtång. Sänk bilen till marken med domkraften och ta bort domkraften från under fordonet.
7

Upprepa processen för att ta bort de tre återstående spiralfjädrar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85741.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.