Hur får man fler hästkrafter från en Dodge 4.7

Dodge 4.7 V8 motorn är vanligt förekommande i fordon som Dakota, Durango och laddare. Den 4.7 är ett av Dodge mindre åtta cylindriga motorer, och även om det är kraftfull i jämförelse med mindre motorer, vikten av några av de tyngre fordonen gör 4,7 verkar märkbart mindre kraftfull än vissa av sina större motparter. Lyckligtvis finns det flera uppgraderingar tillgängliga för att öka hästkrafter, vridmoment och prestanda för din Dodge 4,7 liters motor. Instruktioner
1

Installera en prestanda chip. Prestandahöjande chip fungerar genom elektroniskt finjustera bränsleblandningen för att ge din motor med optimal effekt. Chipet ändrar inte fordonet fysiskt, men det fungerar med drivlinan styrmodulen för att bestämma det mest effektiva sättet för din 4,7 motor att köra. Prestanda marker kan förbättra både hästkrafter och bränsleekonomi.
2

Lägg en kompressor. Kompressorer är monterade till insugningsröret hos motorn och ökar hästkrafter genom att injicera ytterligare luft in i bränsle-blandning, vilket ökar motorns hästkrafter.
3

Uppgradera fordonets avgassystem. Performance avgassystem kommer att möjliggöra en bättre avgasflöde och håller gaser från att bygga upp inne i motorn. De snabbare avgaser lämnar motorn, desto mer rent motorn går och nytt bränsle och luft kommer att brännas.
4

Använd högre oktan bränsle. De flesta fordon kommer att köras på 87 oktan, men din motor kommer att få både bättre prestanda och bränsleekonomi av en högre kvalitet bränsle. Högre oktantal bränslen brinner bättre i motorn, som ger din Dodge bil eller lastbil med mer makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96061.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.