Hur man monterar en bakspoiler på en 1971 Mustang

Installera en bakspoiler på 1971 Ford Mustang kommer att ändra det övergripande utseendet på din bil. En spoiler var ett alternativ när bilen byggdes, men många ursprungliga köparna inte vill betala för en så de valde att inte har det installerat. Om du är den nya ägaren och du vill ge din klassiska Mustang ett nytt utseende, installera den saknade spoiler kommer att göra susen. Saker du behöver
Grön fordonsindustrin tejp sälja Grease penna
Stålmåttstock
Drill
RTV silikon
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Placera en bit av 2-tums bred fordonsindustrin målartejp över bredden av bagageluckan på den ungefärliga platsen som du vill montera den bakre spoilern. Grön lätthäftande fordonsindustrin tejp skadar inte äldre lacker.
2

Lokalisera infästningspunkt av den bakre spoilern. På vänster sida av bagageluckan, mät från bakkanten av stammen till platsen på bandet där du vill ha mitten av spoilern ska placeras. Markera platsen med ett fett penna. Mät på samma avstånd från den högra sidan av bagageluckan och markera med en penna. Placera en linjal så att den förbinder de två varumärkena och dra en rak linje för att ansluta två.
3

Mät från vänster sida av bakluckan på höger sida av bagageluckan och markera mittpunkten.
4

Mät avståndet mellan de två skruvhålen på undersidan av den bakre spoilern och sedan dividera antalet i hälften.
5

Leta monteringshålen i bagageluckan. Använda delat numret, mått från mittpunkten av bålen och markera bandet där hålet ska vara placerad till höger och sedan till vänster om mittpunkten. Som en påminnelse, är mätningen hälften av avståndet mellan monteringshålen i spoilern. Dubbelkolla dina mått innan du borrar hålen.
6

Borra monteringshål i bagageluckan med hjälp av en borrmaskin. Storleken av borrkronan beror på de bultar som medföljer bakspoilern.
7

Ta bort tejpen från huven och placera en sträng RTV silikon runt varje monteringshål. RTV silikon hindrar vatten från att komma in i stammen via hålen. Tillåt 20 minuter för RTV silikon till firman.
8

Öppna bagageluckan och placera den bakre spoilern på bagageluckan. En andra person som innehar spoilern är användbart när du trär bultarna genom botten på bagageluckan till spoilern. Dra åt bultarna på plats med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84142.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.