Lägga till fler hästkrafter till 2010 Mustang

2010 års Ford Mustang är en två-dörrars, bakhjulsdrivna sport /muskel bil finns i två olika trimspacklingar: basmodellen med en 4,0 L V-6 motor och GT-modellen med en 4,6 L V-8 motor. Båda modellerna har ett brett utbud av eftermarknaden alternativ, inklusive många utformade för att öka motorns hästkrafter. Observera att även om båda motorerna kan dra nytta av prestanda eftermarknaden uppgraderingar kommer Mustang GT brukar få mer hästkrafter vinster från eftermarknaden ändringar på grund av den ökade motorstorleken och två extra cylindrar. Saker du behöver
Automotive verktygssats (om att utföra dessa uppgraderingar själv)
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken kallt luftintaget med en prestanda eftermarknaden intag. Den kalla-luftintaget ligger på framsidan av motorrummet på passagerarsidan och är ansvarig för att kyla luften som kommer in i själva motorn. Prestanda intag kan kyla luften mer effiiciently, vilket resulterar i måttlig effektökning på mellan 8 och 15 hästkrafter beroende på märke och modell av intaget. Kall-luftintag är en populär eftermarknaden modifikation eftersom de är relativt billiga (vanligtvis mellan $ 100 och $ 200) och lätt att installera, och de kan också förbättra gas körsträcka av Mustang.
2

Byt fabriken avgaser och /eller rubriker med prestanda eftermarknaden uppgraderingar. Headers ansluta motorn till avgasröret, medan avgaser själva trattar bort den varma luften från motorrummet. Aftermarket sidhuvud och avgassystem är typiskt bredare än lager system och tillåta mer luftflöde, vilket resulterar i en ökning av hästkrafter samt ett högre, mer aggressiv avgasljud att många Mustang ägare tycker önskvärd. Dessa ändringar är ganska komplicerade och kräver i regel en bil hiss, så det rekommenderas att du har dem professionellt gjort om du inte har lång erfarenhet med att installera prestanda uppgraderingar.
3

Installera en kompressor eller en turbo kit. Kompressorer och turboladdare, även känd som Varmluftsanläggningar induktion system, stoppa stora mängder luft i motorn. Detta ger ett massivt uppsving vid makten, ibland över 100 hästkrafter, beroende på Mustang trim linje och specifik kompressor eller turbo kit. Dessa kit kostar vanligtvis flera tusen dollar och är extremt svåra att installera, men ingen enda modifiering kommer att ge nästan effekthöjning av en forcerad induktion installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95692.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.