Hur Wire en Ford Arrowstar för en Trailer

Din Ford Aerostar kan bogsera en medelstor trailer om ordentligt utrustad med en klass II skumt och släp kabelstammen. Den 1997 års modell är beräknat för en £ 5300 trailer. För att lagligt dra en släpvagn på allmän väg måste ha fungerande bromsar, signal-och positionsljus. Dessa drivs via en 4-polig kontakt på fordonet. Installera denna sele på din Aerostar kräver några försök och misstag och några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Placera Areostar tändning i "power on". Sväng vänster blinkers på med förarens kontroll.
2

Öppna bakluckan och ta bort skruvarna som fixerar bakljusen på fordonet med en skruvmejsel. Lossa belysningen från sina strömkontakter och ställ åt sidan.
3

Fäst 12-volts testet ljusets alligator anslutning till en ren metall del av kroppen nära vänstersväng ljuset.

4

Probe ledningsnätet nakna anslutning till bakljus med testet ljusets metall sond. När testet blinkar du har hittat tråden för vänster blinkers. Upprepa dessa steg för att hitta strömkablarna för rätt signal-och positionsljus.
5

Anslut 4-vägs kabelstammen gula sladden till vänster blinker makt tråd med en scotch låsanslutning. Denna typ av kontakt fungerar genom att varje tråd i ett spår och stänga låsmekanism. Detta kommer att tvinga ett metallblad in i varje tråd, skapar anslutningen.
6

Anslut selen gröna kabeln till makten tråd för rätt blinkers, den bruna ledningen till positionsljus och vita kabeln till någon svart eller grå tråd.
7

Säkra lösa kablar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86889.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.