Hur Sand en bil med hjälp av en DA Sander

En dubbelverkande (DA) är slipmaskin används för att ta bort färg från bilen i förberedelse för ommålning. Det finns också hjälp för att avslöja den tidigare karossen historia och färgskikt av ditt fordon. Till skillnad från kemiska strippor, vilket tar bort all färg från din bil, DA slipmaskiner tillåter dig att behålla gammal färg, vilket kan göra en bra primer. Saker du behöver
andningsapparat eller andningsskydd
220 grit slipskivor
Maskeringstejp
Tidning
Visa fler instruktioner
1

Skölj delar av bilen som ska slipas.
2

Sätt på en respirator eller ansiktsmask för att skydda dig från slipning skräp. och
3

Använd maskeringstejp tidningen för att skydda delar av bilen, såsom stänkskärmar och fönster, från DA slip och slippapper skräp.
4

dra bort den självhäftande på baksidan av en sliprondell och bifoga det till din DA sander .
5

Ställ din DA Sander till en medelhög hastighet. Du vill slipmaskinen för att vara snabb nog att skära igenom färgen jämnt, men inte så snabbt att det skär genom din färg för snabbt.
6

hålla slipmaskinen platt på ytan av bilen, vrid den och börja slipa i en cirkelrörelse. Ändra slipskivor med några minuter för att förhindra att skräp ansamlas i papperet och repa bilen.
7

regelbundet stänga av slipmaskinen och kontrollera ditt arbete genom att köra handen över ytan av bilen. Se till slipade ytan är slät och jämn.
8

Slutför slipning när du har tagit bort all färg du vill ta bort, och slipning ytan är slät. Tvätta bilen noga innan primer eller färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.