Hur konvertera en traktor hink till en plog

En traktor kan vara ett mångsidigt verktyg för att få runt på gården, men hinken är inte alltid den bästa passform för varje uppgift. Snöplogning görs bättre med ett böjt blad, och plocka upp och dumpning hinkar fulla med snö överallt är mycket mindre effektiv. För att konvertera din hink till ett blad, behöver du bara komma på ett sätt att täcka upp hinken utrymme så att du kan skjuta snö runt, snarare än att plocka upp den. Saker du behöver
bitar vinkeljärn eller stål fästen
Märkpenna
Kraftfull borrmaskin med
stål bit Sexkantsmuttrar och vingmuttrar i olika storlekar
sexkantsbultar i olika storlekar
Hylsnyckelsats och skiftnycklar
Vise grepp
Brickor, lås och platt Truck bedliner material eller plåt
Cirkelsåg
Kraftig självhäftande Flighter Can vit sprayfärg

Visa fler instruktioner
1

Bestäm först om du vill använda hinken igen - oavsett om du vill ha en permanent omvandling eller mer av en bilaga. Om du inte vill att detta ska vara en plog på heltid och behöver skopan för andra uppgifter, kommer din montering processen måste vara enkel och möjliggör enkel demontering. Det viktiga är att komma ihåg att praktiska avlägsnande inte bör övertrumfa hållbarheten av kopplingen.
2

Fäst vinkeljärn bitar eller konsoler av stål till kanterna på hinken runt omkretsen. Vinkeljärnet längder bör ha hål redan kör hela längden på varje bit. Monteringsbeslag bör också ha hål för montering, och om du inte längre behöver använda hinken, kan du använda raka stålfästen tvärs över mitten av skopan att lägga stabilitet. Placera bitarna först, markera varje hål du vill vara en fästpunkt med en märkpenna. Borra hålen i sidan av hinken där du har markerat och skruva några korta (3 till 4 inches) 9/16-inch spårvidd bultar igenom med huvudet på bulten på insidan av hinken, påpeka. Placera låsbrickor och muttrar på alla dina bultar på utsidan av skopan, och en plan bricka under skruvskallen inne i hinken. Dra åt skruvar och muttrar med din socket set och skiftnycklar.
3

Fashion den bedliner med cirkelsågen i två eller tre lika stora ark, som täcker skopan helt och sträcker sig ut förbi kanterna om en fot på varje sida, om möjligt. Plåt, om du väljer att använda den, bör skäras (med ett metallblad) i omkring sex eller sju lika stora blad och bör inte sträcka sig förbi sidorna mer än 6 eller 7 inches för extra stabilitet. Använd limmet för att fästa varje del av bedliner eller plåt till varandra. Slutprodukten bör vara ett solitt stycke. För att lägga till stabilitet, använd små 1/4-tums sexkantsbultar (2 till 3 inches) och muttrar runt kanterna på din nya plogbladet. Använd låset och plana brickor på samma sätt du gjorde med fästen. Tanken är att hålla ihop lagren ordentligt. Bultarna ska knappt sticka ut på andra sidan av bladet och borde ställas inför inåt mot baksidan av plogen blade.Tighten bladet-lister nötter med Hylsnyckelsats och skiftnycklar så tätt som möjligt.
4

Spray vit färg runt konsolen eller vinkeljärn hål du behöver för att montera bladet. Tryck på baksidan av den nya kniven mot fästena när det är i det läge du vill montera den i. Detta bör skapa en borrmall för dina sista hål om du gör detta medan färgen fortfarande är våt.
5

Borra hålen för montering av klingan enligt det mönster du gjorde med färgen. Trä lite 4 - till 5-tums långa, 9/16-inch bultar spårvidd hex genom baksidan av varje konsol eller vinkeljärn bit. Dra ner dessa till konsolen bitar med traditionella muttrarna. Placera försiktigt kniven på hinken så dessa bultar glida genom hålen. Använd en stor, tjock, tung platt bricka för varje bult huvudet. Använd låsbrickor med vingmuttrar åtdragna med dina skruvstäd grepp för att se till att fästet är fast och kommer att vara hållbara. Detta möjliggör även för enklare borttagning om du behöver gå tillbaka till att använda skopan vid något tillfälle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86003.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.