Hur man installerar en vinsch på en pickup

Installera en vinsch på din pickup är den mest effektiva metoden för att skydda dig från att fastna. När du är tillbaka i skogen, miles från civilisationen, kan din vinsch rädda dig från en lång promenad hem. I installationen av en vinsch varierar i enlighet med vinsch och fordonstillverkningen. Den viktigaste delen är monteringsplattan eftersom det är vad som kommer att ansluta vinschen till ditt fordon. Saker du behöver
Winch
Monteringsplatta
Socket Ratchet
ställa
Razor kniv
Drill
1/4-tums borr
Allen nycklar

Visa fler instruktioner
1

Installera Linledare till Linledare fäste med 7/16 huvud Insexskruv bultar, låsbrickor och muttrar. Dra åt med insexnyckel.
2

Mata vinschen s vajern genom Linledare och installera kroken på änden med nötter och bultar.
3

Öppna huven på lastbilen och ta bort skruvarna längs den övre delen av stötfångaren som håller fast stötfångaren mössa, kabel övergång till huven och grillen stannar.
4

Lossa plast fästen som fäster luftdeflektor fliken till botten av stötfångaren.
5

Koppla bort dimljus om din stötfångaren är utrustad med dem.
6

Ta bort de fyra muttrarna som håller fast stötfångaren till fordonets ram. Ta bort stötfångaren från fordonet.
7

Använd mattkniv för att trimma stötfångaren grillen tillbaka 1 3/4 inches i underkant.
8

Lyft vinschen montera på plats, med hjälp av en vän, så att bulthålen ligger rakt ovanför botten på fordonets ram. Skruva fast de fyra montera bultarna på plats säkra monteringsplattan. Dra inte åt.
9

Center vinschen mount mellan rambalkar genom att sätta in den nödvändiga mängden brickor till shims mellan ramen och montera.
10

Skjut en 5/8-tums bult genom VINSCHMONTERING och installera låsmuttern. Dra åt alla skruvar som håller fast monteringsplattan på ramen.
11

Kör vinschen svarta och röda kabeln till fordonets batteri och fäst till terminalerna, uppmärksamma rätt polaritet. Fäst kablarna till kroppen av lastbilen så att de inte stör motorn.
12

Montera fästet kontroll pack till toppen av VINSCHMONTERING med nötter och bultar. Montera vinschen kontroll pack till kontrollen pack fästet. Kör kablarna till vinschen och ansluter till terminalerna som är markerade för dessa trådar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86891.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.