DIY projektor strålkastare

Om du är missnöjd med ditt fabriksinstallerade strålkastare, uppgradera dem med eftermarknaden projektor strålkastare. De flesta fabriksinstallerade strålkastarna har interna reflexer som betala ut ljuset från glödlampan över vägen, projektor strålkastare har en ring runt glödlampan som fokuserar ljuset i en projektion. Mest projektor strålkastare kostar några hundra dollar, men du kan spara på arbete genom att installera dem själv. Räkna med installationen för att ta ett par timmar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Manliga och kvinnliga skarvhylsor
snabbkopplingar
Eltejp
Voltmeter
Avbitartång Trådskalare
Visa fler instruktioner
Standardinstallation
1

stänger av bilen. Prop öppna huven med huva stödstaven.
2

Tryck in på sidan flikarna på de två kablagen på baksidan av din nuvarande strålkastare församlingar. Dra kablage bort av strålkastarens församlingar. Notera vilken man kopplar till halvljuset glödlampan och som till den höga helljuslampa.
3

bort alla synliga bultar från toppen och baksidan av strålkastare montering med din Hylsnyckelsats . Lyft strålkastare montering av av dess fäste. Bänd den fram och tillbaka om det är löst, men kommer inte ut hela vägen. Om det inte ur fläcken, fortsätt till nästa steg. Annars går du till steg 5.
4

Ta turn-signal montering, galler och stötfångaren i denna ordning och leta efter dolda skruvar som fortsätter att säkra din pannlampan på plats. Kontrollera om dolda bultar och försöka ta bort strålkastare montering varje gång du tar bort ytterligare en främmande del. Även om den exakta förfarandet för att ta bort dessa delar varierar beroende på märke och modell av fordon i allmänhet: infästningarna för turn-signal montering och grillen är på toppen av dem och de fästen för stötfångaren är nedanför det och i de främre hjulhusen .
5

Ställ din nya projektor strålkastare på fästet där de gamla strålkastarna bodde. Anslut halvljuset sele strålkastare ledningar i uttaget för halvljuset strålkastare på projektorn strålkastare församling. Anslut helljuset sele strålkastare ledningar i uttaget för helljus strålkastare på projektorn strålkastare församling. Säkra projektorn strålkastare montering på plats genom återmontering bultarna avlägsnats tidigare. Addera Installation för projektor strålkastare utan Bakre Sockets
6

Följ anvisningarna i avsnitt 1 att ta bort din nuvarande strålkastare församling.
7

Samla trådarna på baksidan av projektorn strålkastare montering för halvljus strålkastare i ett par vita trådar och ett par svarta trådar. Skala 1 tum av isolering av ändarna på varje ledare. Braid de exponerade ledningarna hos de vita trådar tillsammans. Braid de exponerade ledningarna hos de svarta trådar tillsammans. Sätt de flätade ledningarna hos de vita trådarna genom en kvinnlig krimpkontaktdon. Kläm fast kontakten ner med tång. Slå in anslutningen i eltejp för att förhindra att fukt kommer in i kretsen. Sätt de flätade kablar de svarta trådarna genom en kvinnlig krimpkontaktdon. Kläm fast kontakten ner med tång. Slå in anslutningen i eltejp för att förhindra fukt.
8

Strip 1 centimeter av isoleringen bort av extra röda och reservdelar svarta kabeln som medföljer din projektor strålkastare. Sätt i ledningen av den röda tråden genom en manlig krimpkontaktdon och sätter ledningen den svarta kabeln genom en annan hane krimpkontaktdon. Spänn anslutningarna nedåt med tång och linda in i eltejp.
9

Anslut minuskabeln av voltmeter till den negativa batterikabeln terminal. Anslut den positiva ledningen på voltmetern till den positiva ledningen på halvljus strålkastare kabelnät. Bestäm vilken tråd är den positiva ledningen med hjälp av voltmetern. Anslut denna kabel till den röda kabeln med den manliga krimpkontaktdon med en kontakt. Kläm fast kontakten ner med tång. Anslut nolledaren från halvljus strålkastare ledningsnätet till den extra svarta kabeln med den manliga krimpkontaktdon med annan snabbkoppling och klämma förbindelsen ner med tång. Fäst den yttre krympanslutningar från denna nya ad hoc ledningsnätet genom de kvinnliga krympanslutningar från projektorn strålkastare och täta anslutningen med eltejp.
10

Upprepa dessa steg för helljus strålkastare kabelstammen från fordonet och helljus trådarna strålkastare från projektorn strålkastare. Upprepa dessa steg igen för projektorn pannlampan på passagerarsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85052.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.