Hemlagad kallt luftintaget

Kall luftintag är enkla uppgraderingar som kan netto betydande makt vinster och bättre bränsleekonomi. Däremot kan gå online och köpa dyr bitar av metallrör med en tratt i slutet vara lätt, men prislappen för många är alltför stöddig. Följande är hur man skapar en hemmagjord luftintag utan att lägga för mycket pengar i projektet. Ta isär Airbox /Installera Intake


först bort den övre delen av luftboxen från bilen. Många bilar airboxes är anslutna till ett långt rör som löper in i inloppet för att flytta luften och är förbundna medelst något annat än en koppling som kan dras av för att koppla bort de två från varandra. Efter bortkoppling toppen av airboxen av klippen som förbinder de två delarna och ta bort den, är du redan halvvägs.

När airboxen är ute, kommer du att börja montera konen på. En kon är den svampiga luftfilter i slutet av normala kallt luftintag. Du hittar konen själv vid något Biltema genom att helt enkelt be expediten. Rören som går från intag i airboxen är löst nog att du kan glida konen insidan av röret och mjuk nog att en stål kopplare kan cinch rören ned på konan så att det inte kommer att röra sig.


Testa Work


Efter anslutning av två med kopplingen, startar bilen och börjar att varva med motorn med huven öppen. Bilen kommer att ha ett högre ljud att det helt enkelt beror på att luft sugs in snabbare, och du kommer att få höra mer av ett avgassystem. Se till att kontrollera motorn ljuset inte tänds och om den gör det, innebär att kopplingen inte är på tillräckligt stram. Se också till att när varva med motorn att könen inte faller ut som det också kommer iväg ljuset kontrollera motorn.
P Om det inte finns några problem eller kontrollera motorn ljus då du har lyckats gjort dig själv en kall luft intag utan att spendera hundratals dollar på ett namn varumärke intag som kommer att åstadkomma samma sak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83469.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.