Hur man kan förbättra hästkrafter i en 98 Jeep Wrangler

Den Wrangler är en sport-utility vehicle som produceras och designad av General Motors och säljs under jeep varumärke. Det är en fyra-hjulsdrivna fordon som konstruerats för både on-road och off-road bruk. Den Wrangler introducerades 1987 och är fortfarande i produktion i december 2010. Wrangler har genomgått många stil och prestanda förändringar under sin mer än 20 år av produktion, och 1998 Wranglers kan köpas med antingen en fyra-eller sex-cylindrig motor. Båda motorerna kan göras kraftfullare genom installation av prestanda eftermarknadsprodukter. Instruktioner
1

köpa och installera en prestanda kall kit luftintaget att ersätta fabriken kall luft intag. Kallt luftintag är det billigaste och enklaste att installera om alla power-öka eftermarknadsprodukter, vilket gör dem till ett populärt val för en initial effekt uppgradering. De kan också ge en liten skjuts till ekonomin och utgör liten eller ingen risk att skada din bil om det är installerat på rätt sätt.
2

köpa och installera en prestanda avgassystem att ersätta systemet fabriken avgaser. Avgassystem och betydligt dyrare än kall kit luftintag och oftast kräver professionell installation eftersom tillgång till undersidan av fordonet som behövs, men de producerar liknande ökningar i uteffekt. Performance avgassystem kommer också att ge din Wrangler en högljudd, mer aggressivt sound som många ägare tycker önskvärd. Observera att prestanda avgassystem ökar CO2-utsläppen och är förbjudna i vissa stater, däribland Kalifornien.
3

Köp och installera en kompressor eller turbo kit. Kompressor och turbo kit och anses allmänt vara den mest drastiska prestanda uppgradering som kan göras på ett fordon. De ger ett enormt uppsving för hästkrafter, mer än en fördubbling i vissa fall. De är också extremt dyra och kräver professionell installation. Vidare ökar det markant slitage på motorn och på andra komponenter i fordonet. Det rekommenderas allmänt att uppgradera andra aspekter av ett fordon, såsom bromsar och däcken, för att rymma den enorma effektökningen från dessa kit. De minskar också bränsleekonomin märkbart.
4

köpa och installera ett chip prestanda CPU. Prestanda CPU chips programmera den inbyggda CPU som styr Wrangler motor. Som standard är CPU programmeras för en blandning av kraft och ekonomi. Prestanda marker flytta programplaneringen för maximal prestanda, vilket ökar hästkrafter men minskar bränsleekonomi. Prestanda CPU chips är också relativt billigt och lätt att installera, och oftast resulterar i minimala ökningar i motorns slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95971.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.