1996 Camaro RS Ground Effekter

En rolig sak händer när en tillverkare använder samma grundläggande chassi och drivlina för ett par decennier: någon gång, blir varje ny generation en förfining och modifiering av den sista. Av alla de spetsiga-nosed aero-Camaros, var den sista generationen utan tvekan den mest extrema. GM verkligen inte på krutet när det kom till visuellt kniv-bård och bör förbättra det sista av F-organ, men det finns fortfarande gott om utrymme på bordet för dem som söker en ännu vassare eller mer aggressiv look. Alla priser och tillgången kit är aktuell som av 2013. GD Motorsports

listad på en rimlig $ 400, är ​​GD motorsports "uretan kit en ganska subtil pjäs som ser ut att vara slut. Generaldirektoratet kit är inte ett "bodykit" i betydelsen av en full-on, front-och-bak stötfångarhöljet utbytessats. Denna generation av Camaros delade stötfångare använder ett övre lock och en undre kjol, aka "luft dammen" eller "spoiler" på framsidan. Generaldirektoratet kit är bara de lägre stötfångare läppar och kjolar. Detta kit har ett snitt i mitten-nedre läpp som ställer upp med nedre grill, och små inbuktningar på ytterkanterna som ger intryck av kanaler bromskylning. Sidokjolarna är lite lägre än lager, och på samma sätt prydd. GD kit är en fin, subtil touch som gör bilen lite mer aggressivt utan att titta särskilt eftermarknaden. GD inte erbjuder en dual-driving-ljus insats för den övre främre stötfångarhöljet, men det förstör "det kan vara lager" look resten av satsen. Du skulle vara bättre att lägga det $ 375 mot en flott billet insats, eller - för konvertibla ägare -. Mot GD cool-ser, tvådelad, kolfiber insynsskydd
Extreme Mått

ED gör tre satser för detta chassi: $ 400 Sniper och Venedig kit, och $ 700 Vortex. I Venedig har en stor, inverterad, triangulär fördjupning i den främre stötfångaren fascia, inuti depression är en andra, mindre öppning med vertikala kanter som delas luftflödet från grillen till de små kanalerna bromskylning. Sidokjolar har faux bakre broms ledningar, och den bakre fascia är låg och jämn. Den Sniper är uppenbarligen anpassad, men Venedig lämnar ingen tvekan om att du spenderat lite tid bultning saker på din bil. Det har fått en enorm, triangulär nedre grillen öppning, en kick-up i underläppen och stora, delade broms ledningar kylning på vardera sidan. Side ramper upp locket ger intryck av downforce, och mata in geting-bortkastade sidokjolar. The Vortex har en bred, låg grillöppningen nästan spänner över bredden av bilen, små, trekantiga öppningarna på undersidan ser ut kanaler broms kylning. Detta kit ser bra ut när de ses framifrån, men sidokjolarna och bak "diffusor" stötfångare är rena Playstation enfald.
JP, KBD och Razzi
< p> Pris på $ 800, använder JP polyuretan kit beståndet främre övre luckan, men förstärker den med en låg läpp och ett par triangulära öppningar bromskylning nära kanterna. De sparkade-out sidokjolar har subtila, framåtriktade kylkanaler, och den bakre matchar fronten med lodräta åsar som emulerar en diffusor. KBD s $ 735 kit är förvånansvärt lik JP: s, men använder mer aggressiva öppningar i fronten, rund spark-outs på ändarna av spoiler och stora kanaler NACA utfodring de större broms ledningar i sidokjolarna. KBD kit är givetvis mer dekorativ än funktionell, men inte over-the-top. Razzi s $ 600 ABS plast kit är lite - udda. Den levereras med alla vanliga delar bodykit, plus lägre dörrpaneler. Det är märkligt eftersom den använder den exakta typ av horisontella kanaler - aka "stråk" - som den tredje generationens Mitsubishi Eclipse. Det märks nog att alla som har sett en tredje gen Eclipse skulle fråga varför du ville ha din Chevy att se ut som en Mitsubishi som ingen gillade.
Wings West

Wings West har varit i kroppen kit branschen under en tid, och är känd för sina många linjer av hög kvalitet, snygga och funktionella marken effekter kit. Den $ 540 Uretan F-1 sats använder en utskjutande nedre spoiler med en bred, rektangulär öppning som sträcker sig över bredden av det primära gallret. En serie små, vertikala "fin" stöder innanför öppningen ger intryck av stöden på en racing splitter. Små, funktionella utseende broms kylkanaler fylla hörnen. De sidokjolar och bakre läpp bär huvudsak temat framifrån, sparkar ut i en vinkel lite runt hjulen. För $ 629, kan du plocka upp en Wings West Urethane "Custom"-kit. Detta kit är en hybrid av vingarna W-Type är kantig sidokjolar och bakre diffusor-typ stötfångare, och en skräddarsydd främre stötfångare. Den främre stötfångaren använder små, svagt vinklade rektangulära kanaler i hörnen och en helt slät och platt underläpp mittsektion. Av alla listade kit, är detta förmodligen den mest funktionella. Den platta frontspoilern läpp gör exakt vad en luft dammen är tänkt att göra: hålla luft från att gå under bilen. Den bakre "diffusor" kanske eller kanske inte fungerar, men det ser i linje med genomtänkt front läpp och sidokjolar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87703.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.