PT Cruiser Intake Borttagning

Intaget slangen i en PT Cruiser ansluter spjällhuset till luftfiltret , och ansvarar för att dirigera luften genom att motorn . Borttagning av intaget slangen och ersätta den med en prestanda intag kan förbättra hästkrafter och gas körsträcka , och potentiellt öka andrahandsvärdet på bilen också . Först dock , måste du ta bort det gamla intaget , vilket tar ca 15 minuter . Saker du behöver
Mutter - uppsättning drivrutiner
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Lokalisera intaget slangen på baksidan av motorn, med luftfiltret på förarsidan. Lossa de elektriska anslutningarna till intaget slangen med händerna .
2

Håll motorkåpan med båda händerna och dra den rakt upp mot huven för att ta bort den från bilen . Ta slangklämmorna förbinder intaget slangen till spjällhuset med mutter - uppsättning drivrutiner .
3

Leta slangen vevhus vent som ansluter ventilkåpan på motorn till intaget slangen . Dra bort det av ventilkåpan med händerna .
4

Håll luftfilter box med båda händerna . Lyft den lodrätt upp off av fender väl att släppa gummi clips som håller den på plats . Dra luftfiltret box och intaget slangen ur motorrummet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84041.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.