Hur man lägger Wheel Facklor på en bil

Om du ofta leriga vägar eller helt enkelt vill uppgradera utseendet på din bil lite, kan du sätta på hjulet nödraketer för omedelbar förändring. De facklor är installerade på hjulhuset omgivande däcket och hålla vatten, snö och lera stänker upp från hjulen på sidorna för din bil. Även om du inte är orolig för att hålla bilen ren, lägga hjulet nödraketer kan du lägga till några detaljer utan att permanent ändra statusen på ditt fordon. Saker du behöver
Tvättsprit
Duk
pneumatisk skruvdragare
Visa fler instruktioner
1

Håll hjulet blossar upp mot hjulhuset för att garantera passformen är korrekt och sedan rengöra flare och bilen noggrant. Torka av flare och någonstans på bilen att den vidrör använder alkohol och duk.
2

Ta bort skruvarna längs insidan av hjulhuset med en pneumatisk skruvdragare och ställ dem åt sidan. Skruvarna är placerade längs den övre bågen av hjulet väl och kan tas bort utan att ta bort däcket eller lyfta upp bilen. Ta bort skyddspapperet bort den självhäftande remsan och tryck
3

den klibbiga sidan ordentligt mot flare. Limmet ska sitta på kanten av signalljuset som berör sidan av bilen. Ta bort en liten del av underlaget vid en tid för att säkerställa jämn applicering.
4

Håll flare mot det rengjorda området på bilen och skjut del mot bilen precis tillräckligt för att hålla den på plats. Se till att blossa sitter tätt intill bilen innan driver det för säkert. Den övre båge av utflytning måste vara direkt mot den övre bågen av hjulhuset.
5

Fäst utflytning till hjulet väl med den borttagna skruven i varje av de förborrade hål längs insidan av flare. Om din flare kom med sina egna skruvar, använd dem i stället för de borttagna sådana. Upprepa samma steg för varje hjul tills alla facklor bifogas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86847.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.